Самоучител по шведски


1
Здравейте колеги.
Пиша с едно запитване, което може да ви се стори малко странно. Всеки гледа да научи още един чужд език. Повечето избират езици като испански, немски, френски и т.н. (от по известните). Аз лично винаги съм имал страшно желание да науча шведския, но няма как, тъй като нямам излишни пари за курсове. Именно затова си търся някакви самоучители. В интернет има много, но искам да се допитам до вас относно това кои са най-добрите :)
Поздрави, Крис

EDIT: Поне като давате минуси и флагове се обосновете...Отговори2
Аз съм учил шведски и имам учебни материали. Ако те интересува пиши ми на ЛС. Иначе това може да ти свърши работа http://www.rosettastone.eu/learn-swedish само дето е платено.

от smvalkov (596 точки)


0
Rosseta stone и аз я препоръчвам - по нея съм учил немски и мисля, че ученето с тази програма е доста ефективно.

от technet (717 точки)


0
Адмирации за езика :) И аз искам да науча шведския .. изобщо скандинавските езици. А и не само... азиатските също са интересни, но това е друга тема.
Подкрепям мнението за Rosseta Stone. Нещата там се повтарят постоянно и ти се набиват в главата, и във всеки следващ модул се надграждат.

от Mahata231 (1351 точки)


0
Благодаря за информацията. А относно сайта http://livemocha.com/ имате ли впечатления? Тъй като, както споменах в първия пост, нямам възможност да ходя на такива платени курсове.

от kris4o1993 (3555 точки)


3

Ако не се лъжа в "сайта-който-не-бива-да-се-назовава"  има Rosetta stone безплатно с вградени много много езици не знам за шведски ,защото на мен ми трябваше немски ,но можеш да провериш 99% съм сигурен ,че ще го има


от wanderer (0 точки)


0
Евалата брат! Точно това ми трябваше! :) Само промени името на сайта на "сайта-който-не-бива-да-се-назовава" :D

от kris4o1993 (3555 точки)