ИТ право за софтуерни инженери - 11.03.2013


11

За всички настоящи и бъдещи софтуерни инженери подготвяме специален семинар на тема "ИТ право".

Научете как да защитите своите софтуерни продукти от недобросъвестните потребители, които искат да копират наготово вашия код или да използват безплатно приложенията ви.

Разберете какво е авторско право и кои са основните проблеми, свързани с незаконното съдържание и софтуерното пиратство.

Семинарът ще ви е от полза, независимо дали сте freelancer или работите в компания. Заповядайте на 11.03.2013 от 18:00 ч. в зала Enterprise, за да чуете съветите на специалиста по ИТ право - доц. д-р Георги Димитров.

Входът по традиция е свободен, но с предварителна регистрация. Остават само 80 свободни места, а лекциите този път няма да се записват.

 

 
Отговори1
Началният час 17 или 18 ще е ? (в системата пише 17).

от loloto (1073 точки)


0
И аз имам същия въпрос. Логично е да е от 18:00, но...


0
Под 17:00 ч. вероятно имат предвид крайния срок на записване. :)

от StefKay (5 точки)2
Преди съм била на лекции на въпросния лектор. По време на лекция се създава изключително настроение и с удоволствие се научават новостите. Препоръчвам всеки, който не се е записал още, да го направи.

от PBorukova (1129 точки)


0
А до колко ще продължи семинарът?

от VasilPavlov (202 точки)


0
Докато лектора не се убеди, че няма да влезнем в затвора :D

от KOCTEHYPKATA (5259 точки)

0
Хаха, дано бързо се убеди

от VasilPavlov (202 точки)


11

Хареса ли ви семинара за ИТ право? Аз доста се изкефих и доста се замислих над много въпроси и правни казуси, свързани с това, което работя. А лекторът Жоро Димитров е майстор на презентирането и видно доста просветен в материята.

Наков


от svetlin.nakov (31978 точки)


0
Да лекцията беше много полезна и интересна. Времето не стигна и ако лекторът удържи на обещанието семинарите да станат традиция с удоволствие ще ги посещавам. Както се видя залата беше препълнена и така си остана до края, което показва, че материята е интересна. А, че е и полезна на всеки занимаващ се с информационни технологии няма спор. Благодаря на всички виновни за събитието, че имах възможност да присъствам.

от kanchev_k (319 точки)

0
Невероятен лектор. Нямаше и момент в който да не беше интересно и забавно. С удоволствие ще посещавам и другите му лекции.

от saykor (8845 точки)3
Супер беше! Много въпроси, които намериха своя отговор бяха разисквани и научих доста неща. Надявам се в бъдеще да има още подобни лекции, както предложи лекторът! :)

от vlad_karamfilov (4595 точки)


0
Семинарът беше много полезен и ни показа колко много не знаем за нещата, които правим всеки ден. Дано да има продължение.

от svtoskov (330 точки)


1
И на мен ми хареса...определено беше много полезно...Лекторите разбират много от материята...Искаме още събия по темата.. :))) (...и благодарим за изтеклите и текущите :))) )

от zhelyazkovn (2949 точки)


0
И аз много се изкефих. Този човек направо ме изуми, показа много добри правни и технически познания, а също и презентационни.

от emkal (142 точки)


0
Качих снимки от семинара във Фликър: http://www.flickr.com/photos/telerik-academy/sets/72157632977373229/

от svetlin.nakov (31978 точки)


0
Семинарът беше чудесен... само дето стигнах до извода, че каквото и да направиш никога няма да си напълно изряден. Затова тръгнеш ли да правиш по сериозен проект или се надяваш да няма недоброжелатели (такива винаги има) или се консултираш с адвокат. Иначе си загазил сериозно :Д

от FeRt1 (2866 точки)