Офисите на Google


9

Разгледайте офисите на Google в Цюрих и Тел Авив:

Цюрих - http://profit.bg/news/Ofisite-na-Google-v-TSyurih/nid-103222_picid-_page-1.html
Тел Авив - http://profit.bg/news/Vizhte-neveroyatnite-ofisi-na-Google-v-Tel-Aviv/nid-102345.html

Как изобщо можеш да работиш в такава среда? :D


в Други от vlad0 (6103 точки)


Отговори6

от arabella (2576 точки)


1
Мдаааа, хората обичат и искат да им е хубаво и това да не е само в домовете им, а и на улицата, в парка, в офиса и т.н.

от dobromira.p (170 точки)


1
Аз ако работя на такова място, направо мога да си продам жилището и да се преместя да живея на работа :) Има си всичко - безплатна храна, място за почивка... Така като гледам даже има къде да си простирам прането :))

от velin.koychev (1247 точки)


1
Хубаво изглеждат тия снимки, но аз не мисля че точно това са реалните работни места, или поне не тези на които сядаш да пишеш код, примерно (знам че не се пише само код в гоогле). Това по скоро са местата за отдих или креативност и разни други дейности.

от KrisNickson (2635 точки)


0
Може и така да е, но ги има и най-вероятно някой ги използва :-)

от dobromira.p (170 точки)


2

Потърсете в google Fog Creek Software и по-конкретно Joel Spolsky - той има много интересни теории за зависимостта между добре огранизиран и приятен офис, от гледна точка на разработчиците -  и тяхната продуктивност.


от LTsonov (4149 точки)


0
джоел сполски е печен

от staafl (5770 точки)


1
Честно казано освен красотите - в Цюрих не видях едно място, където м ожеш удобно да седнеш пред компютър и да работиш. А в Тел Авив има такива, но пък какъв е този афинитет таванът да е от друга ера от цялата стая? Особено с тия тръби, все едно си в мазе :D Един удобен стол, бюро с удобна височина, кафе и храна - друго трябва ли за работа?

от spareva (1375 точки)


0
Бил съм в офиса им в Ню Йорк. Там на места все едно си в складово хале (една от причините е, че точно за това се е била използвала сградата преди това). Иначе си е много приятно офисчето им, но наистина тези тръби бяха единственото, което разваляха гледката.

от velin.koychev (1247 точки)


0
Тръбите ви се струват странни, защото ние в България не знаем какво е вентилационна система, сигурна съм, че на хорицата не им пречат. Иначе се чудех дали им остава някакво време да се порадват на тея красоти?!

от linach (717 точки)