Обучение във Варна


1
Здравейте, имам въпрос относно провеждането на пролетните Ви курсове. Много бих желала, да се запиша за пролетния прием, но нямам възможност да пребивавам в София за лекциите. Каква е опцията ми, за да се включа в обучението, което предлагате и очаква ли се основаването на Ваша академия и във Варна?

в Софтуерна академия от Александра Кирилова (0 точки)


Отговори1
Ами за сега няма такова положение. Макар, че във Варна и Бургас има стотици желаещи, нямам идея защо няма клон във Варна/Бургас и дали изобщо ще има. А Наков едно време се подвизаваше из морските ширини, но под името на друга фирма - явно не му е харесала тази част от България граничеща с морето, знам ли :)
Така както вървят нещата обаче си мисля, че съвзем скоро може и морските чеда да ги огрее академията.

от ibalistix (0 точки)


1

Опцията ти е да дойдеш за входният ТЕСТ за присъствено обучение към Акадеимята. Ако те приемат може да идваш на лекции когато имаш възможност. Тъй като можеш да гледаш лекциите онлайн не е фатално ако не си била на всички лекциите, просто ще загубиш някакъв % от точките за крайното класиране (според това на колко лекции не си присъствала). Присъствията от всички лекции са 10% от крайната оценка. Мисля че имаше някои хора като теб в текущото издание на Академията.

 

Асси


от Assi.NET (3050 точки)


0

Здравей,

Ето този колега ти е съгражданин и може да ти разявни повече неща:
 Даниел Мечкарски

 

Поздрави!


от nikolaikolarov (2177 точки)


0
Здравей,
имаш два варианта:
1- караш академията Online - Предаваш домашни, проекти всичко което е необходимо и се явяваш само на изпити. Ако си в топ 10% на изпита ти предлагат да минеш присъствено (теб в случая не те устройва много).
2.явяваш се на входен изпит, влизаш присъствено и караш академията все едно си онлайн, губиш точките от присъствия.
Избери най-удобния за теб вариант.
Изпитите са само и единствено присъствено ()и за двете обучения) и от цялата страна идват хора за тях.
Разликата в двете обучения най - съществено е че присъственото, може да питаш на място преподавател, асистенти, кое как се прави и т.н.
Другата разлика е че присъствено обучаващите се, ще се борят за обучение и след преминаването на фундаменталните части с преспектива за работа в Телерик.
Ако имаш допълнителни въпроси питай.
Поздрави,
Борис Гуцев

от Boris (3959 точки)


0
Благодаря Ви, за изчерпателните отговори! Остава вече да си преценя дали ще се справя с присъствието, тъй като съм с малко детенце.

от Александра Кирилова (0 точки)