Относно задачата с дългата форма(form)


0
Всичко върви по мед и масло, само дето на последната задача със по-дългата форма, се чудя как да направя колона само с label-ите на полетата и друга само със самите полета, за да им задам поотделно width, че ми се чупи малко на Birth day полето и пуска нов ред?
Прилагам снимка, като чупенето/леенете на нов ред/, идеята ми е да се разшири колоната, на границата с червено с input-полета за да си застане на един ред инфото за рождения ден.
http://store.picbg.net/pubpic/5E/E0/55520ecf82465ee0.jpgОтговори1
колега нещо не можах да схвана точно какво си направил и искаш да направиш, но един от вариантите ти е да пуснеш colspan=3 на на редовете които са ти с две клетки, за да обхванат реда в който са 4 клетките. Другия е да вкараш направо още една таблица в клетката в която са city и state и да не ползваш colspan. Но 100% има и още начини, нека някой добави ако се сеща за други.

от Viktor_Ivanov (2505 точки)


0
Искам да си събера информацията от полетата към Birth day, за да са на един ред, а не на два, но не искам да задавам на цялата таблица width, а искам да задам на две колони едната включва label-ите, другата input полетата, например първата част да е 250px, другата 550px.

от d.pavlovq (34 точки)

0
ами що не ползваш size="" в input- тите, гледам че са ти дълги, пусни ги на size="2" или 3, така или иначе датите ще са с по две цифри. Така ще ти се качи нагоре полето

от Viktor_Ivanov (2505 точки)