[TeamBuilding] Transport for 13.04


3

Здравейте колеги, ще помоля всички да ме намрят по skype: thesnooze или в FB: Evlogi Hristov и да ми пише на лично съобщение кога иска да тръгва за тийм билдинга и дали има кола (ако да - да каже колко свободни места има при него) за да мога да организирам и транспорта на всички.


Също така ако има двойки или хора които искат да са заедно по стаи/път да ми пишат.


За транспорта: към 12:00 ще тръгнем от София (ще доуточня от къде) и към 13:00 ще се чакаме на Златните мостове с хората които ще правят поход по-отрано и от там ще отидем заедно до хижата с коли/пеша.

Ще има и вечерна група на пътуващи към 17:30 - 18:00 след евента JS Saturday, които ще ви свържа да може да дойдете с коли заедно.
Отговори2

 

Здравейте колеги. За транспорта до хижата, по данните които ми дадоха до мемента всички, би трябвало да има достатъчно коли за да се съберем всияки. 
Така че нека всички се чакаме в 12:00 на паркинга на Billa (с/у Telerik) и от там ще тръгнем към хижата.

от evlogi.hristov (2645 точки)


0
Мисля си, не може ли да се съберем на по-удобно място, от гледна точка посоката в която ще пътуваме? Ще има колеги, които ще трябва да бият път до Младост от другия край на София, след което ще се връщат обратно. Дайте да измислим място, близо до центъра за да е по-достъпно с градски транспорт и в посока Витоша. Може би някъде по бул. България, в посока Бояна. Така ще можем да се влеем направо в главния път, с по-малка вероятност светофар да ни раздели.
На България също има Била, но е от грешната страна и светофара ще ни раздели, а не е особено удачно да се изчакваме на булеварда. Дайте идея за подобно място. Най-добре някъде около НДК, за да е по-достъпно с градски транспорт.
Какво мислите по въпроса?

от vphilipov (3591 точки)


0
От където и да тръгнем в рамките на София е абсурдно да се мисли, че няма да се разделим заради трафика, а сборния пункт трябва да е на познато място, защото иначе доста хора може да не си преценят времето и да закъснеят, или за да избегнат това да идат много по-рано.

от Nedko (1220 точки)


0
Здравей Колега, само да кажа, че ти писах ти на лично тук във форума, защото не съм сигурен как точно се известява за нови съобщение и да не би да не го видиш.

от alphavillee (195 точки)


1

Здравейте и от мен колеги :)
 

Ако има по-ранобудни туристи, които биха желали да се разходят до Черни връх  предлагам да тръгнем към 9.00 от София, към 10.00 вече да сме се екипирали и да поемем от хижата към върха. Аз тръгвам с кола от Стрелбище, минавам през Студентски град и отпрашвам нагоре. Засега има 2-3 ентусиасти, които не са потвърдили дали ще идват или не (надявам се да се навият). Има място общо за 6 човека. Въпреки, че по прогноза събота ще бъде най-топлият ден през седмицата горе най-вероятно ще е снежно (преди снега може би ще има кал :) ). За да се насладим на прехода е добре всеки да е екипиран с прилични трисезонни обувки, ветрозащитни дрехи, слънчеви очила (евентуално слънцезащитен крем), удобна малолитражна раница. Шапки, ръкавици и тем подобни не ги коментирам. Трудно може да се прецени какво ще бъде времето по маршрута, затова е добре да сме подготвени за всякакви ситуации.

По време на предния тиймбилдинг качване и слизане плюс хапване в хижата на върха ни отне около 5-6 часа (след пиянска вечер :) ).

Ако имате въпроси или непреодолимо желание да се включите пишете в темата или ме търсете във фейсбук :)


от pirin (1101 точки)