[Team Building] Feedback


10
Привет колеги,
Много се радвам, че ви хареса Тийм Билдинга и нека направим следващия още по-добър. За целта отварям тази тема за да давате предложения и идеи, какво ви е харесало и на какво да обърнем повече внимание занапред.Отговори7
Всичко беше екстра: имаше и ядене и пиене, и пеене и дивеене и чалга и метъл и пого и друго. Още ме боли главата от мятането на пода, ама за това нямат вина организаторите. Оставиха ни да дивеем цяла нощ без да ни гонят, така че евала и на хижарите.
За студа: на хижа е нормално. Аз имам навика да си нося спално чувалче, така че и при отрицателни температури си спя добре, особено след лека анестезийка. Организаторите трябва да предупреждават да си носим дебели дрехи.
Миришеше на нафта, да. Това няма решение, трябва да минат години, докато се оправи. Следващия път може да пробваме друга хижа.
Нещо не ни оставиха да попеем като хората и едвам изкарахме репертуара тайничко на втория етаж. Може би трябва да измислим формат, в който да има две помещения - едно за пеене и друго за чалги, танци и таратанци.
Лятото си мисля, че ще може да си бъдем навън, да си пием, да си пеем и всеки да си намери най-приятната компания.
Следващият тим билдинг предлагам да го планираме за като почне новия прием (600-те млади надъхани академици). Това може да стане някъде през май 2013.
Наков

от svetlin.nakov (31978 точки)


0
И аз си мисля тогава да го направим с "новобранците" :P Даже си мисля дали не можем да си спретнем едно барбекю тогава, някъде по поляните. Значи почваме организацията на следващият.. гответе се след следващите изпити, пак да сме някъде.

от evlogi.hristov (2645 точки)

0
Ще си направим "коктейл бар на поляната".

от svetlin.nakov (31978 точки)0
Следващият път сис сигурност трябва да има работещо парно! И ресторанта да бъде по-голям. Аз май само това имам забележка към нас си. :D

от PBorukova (1129 точки)


0
е.. следващия се надявам няма да е чак късната есен, та парното може и да отпадне като проблем ;)

от nickeyz (878 точки)

0
Хаха, и ти си прав! И все пак следващият път ще потърсим нещо друго. :)

от PBorukova (1129 точки)


1
Нещата, които не ми харесаха: -смрадта на нафта -кучият студ -и многото чалга :Д
Честно казано не бих отишъл за 2ри път в Звездица, не знам вие как сте се навили да отидете 2ри път.
Всичко друго беше супер.

от plamen.yovchev (3283 точки)


0
Ами ние предишния път не сме били на тийм билдинга, а като разпитвахме ни казаха само добри отзиви за хижата.

от PBorukova (1129 точки)

0
А, аз не обвинявам вас, чудя се на стопаните на хижата, бил съм в доста по-долнопробни хижи, но поне винаги е било топло и не е миришело така на нафта.

от plamen.yovchev (3283 точки)


3
Господин Христов,
самият факт, че бяхте успели да доведете и представител на софийската филхармония, смятам е доста показателен за огромните усилия, които бяхте вложили вие и госпожица Борукова в това начинание. Напълно подкрепям колегата, че може би малко понамерсиваше на нафта, но пък това е сигорен знак че наблизо няма някои кошер с току що пробудели се гладни осички (те наистина мразят нафтата, минимум защото могат да станат нейна жертва доста бързо), от които да си призная честно лично аз малко повече се претиснявам. Е наистина неможах защо се гониха белите мчеки из стаята като имаме парно, но пък една част от дрехите предобиха доста специфичен аромат с който ако посвикнеш малко може и никога няма ти проблем да се самообслужаш на бензиностанцията.
Както и да е, всичко си беше тип топ и ако решите можете да почнете плануването на следващото подобно мироприятие, което смятам ще бъде също с голям брой участници, тъй като това определено се получи по-добре от учакваното поне за мен - Браво !!!

от Al.polichronov (1567 точки)


0
Миризмата на нафта наистина беше лоша, както казаха колегите. Другото, което не ми хареса, е че повечето боклуци се хвърляха в камината, най-вече от персонала и от ам също се появи един "приятен" аромат (най-вече от пластмасовите шишета).
Всичко друго беше ок!1
Здравейте,
Минуси:
За миризмата на нафта няма смисъл да повтарям колегите.
Студа в стаите беше на ниво: В нашата стая беше под 10 градуса.
Озвучението не беше на ниво - или колоните бяха издухани, или усилвателя нещо не беше наред.
Пътят до хижата също беше в окаяно състояние.
Вентилацията е "ресторанта" беше под всякаква критика.

Плюсове:
Организацията беше 6.
Всички колеги бяха дошли с ясната мисъл за купонявсване.
Храната беше достатъчна и беше вкусна.
Пиенето беше евтино.
Имаше яко папараци.
Имаше разнообразна музика.
Купонът беше жесток.
Въпреки, че бях настинал (точих сополи цял ден и цяла нощ) си изкарах страхотно.
Искрени благодарности на организаторите и на всички колеги за готиното парти.

Поздрави!

от nikolaikolarov (2177 точки)


0
На мен не ми хареса това, че не бях там :) Доколкото видях супер сте си изкарали. Много се надявам да се видим на следващия!

от batebobo (235 точки)