Каменица фен купа


0
Как сме колеги ? :)
Събирам отбор за Каменица фен купа (сериозен и силен отбор!) и остана да си намеря добър вратар, така че да запълни перфектно отбора! Моля, ако има желаещи пишете ми възможно най-скоро, тъй като края за записването е след по-малко от една седмица. Ако се намери някой наистина добър вратар (редовно играещ и/или бивш юноша на професионален клуб), може да се измислят и бонуси ;)
Абсолютно сериозен съм в намеренията си да стигнем до финалите! Очаквам ви, нинджи :)

в Други от Herowar (0 точки)


Отговори0
Едва ли ще намериш вратар във форум за програмисти.
Не знам как е във София, но съм играл и Каменица и Ариана минали години и в Плевен и във Варна и обикновено има точно някви прота където ни скриват топката. Миналата година във Варна на Арианата бяха ветераните на Черно Море.
Успех с намирането! Все пак добрият вратар е половин отбор :)

от Diagara (277 точки)


0
Не мога да не изкажа мнение след първото ти изречение (с което не съм никак съгласен). Какво като е форум за програмисти? Вярно е, че повечето не обичат да спортуват, но има и такива, които са активни спортисти ;) Аз лично играя доста футбол (понякога и вратар), но не бих се захванал със сериозно начинание като подобен турнир.., но все пак винаги може да се появи някоя звезда от академията.. ;)

от westi3m (5621 точки)

0
точно така, половин отбор е, точно затова споменах че за наистина добрите може да има и бонуси ;)

от Herowar (0 точки)


2
Относно програмистите и спорта, в отбора който съм сформирал за момента има трима IT специалисти (включително и аз, които сме играли по няколко години в школите и то с успех). Други двама са бивши мои съотборници от софийските ДЮШ-ове :)
Човек никога не знае откъде ще излезне някой добър футболист :)

от Herowar (0 точки)


0
Тези турнири са истинска касапница.И аз съм играл на поне 50 такива ,но добро не съм видял.Пазил съм в Левски,Цска,Академик и Локомотив:)

от cocodonchev (185 точки)