Относно регистрация за курс


1
Здравейте,
На 13.03 се регистрирах за курса "Уеб дизайн с HTML 5, CSS 3 и JavaScript", но не получих потвърждение за регистрацията ми. След като изчаках до следващия понеделник и потвърждение все още нямаше, опитах още веднъж. Отново не получих потвърждение и не съм в списъка на регистрираните за курса.
Аз по принцип следя курса онлайн и възнамерявам да го проследя докрай. Но при липса на регистрация, няма да имам възможност да изпращам изпълнените домашни и евентуално да получа вашия сертификат.
Бих желал да ми отговорите какво е станало с регистрацията ми и дали е възможно все пак да бъда регистриран, макар че курсът вече е започнал, но все още не е изтекъл срокът за първите домашни работи.
Поздрави,
Теньо ТеневОтговори1

И аз по същия начин чакам да се видя в списъка с курсови номера. Регистрирах се на 20.03, понеделник мина, но списъка си седи със същия брой записани и мен ме няма :| . Преди няколко дена писах и на academy@telerik.com обаче все още няма отговор. Вече съм готов с първото домашно, но не мога да го предам. :|


от xpuc7o (159 точки)


0
аз съм по абсолютно същия начин...регнах се горе долу по същото време като теб, нямаше потвърждение...чаках, чаках...регнах се пак...все още ме няма в списъка защото не е ъпдейтван и си седи същия от както съм се регнала...писах на мейла на академията преди можеби около седмица и още нямам отговор, а времето напредва...надявам се преди четвъртък да отговорят за да не отпаднем от курса заради непредадени домашни в срок :(

от tanml17 (0 точки)


1
Документа с ид-тата е обновен. Проверете дали ви няма там. Това е окончателния документ със записалите се хора след като махнахме към 200 човека

от paveld3 (17458 точки)


0
да вече ме има....дори 2 пъти понеже се регнах още един път като не се видях с първата регистрация (shame)...въпрос: може ли вместо да я триете регистрацията да я ползва мъжа ми за да си праща неговите неща, а аз да си ползвам първата примерно....за да не се регва и той наново?

от tanml17 (0 точки)

0
Благодаря, и мен вече ме има. Аз първият път бях се регистрирал с имена изписани на "кирилица" и не бях сигурен дали ще се получи регистрацията, понеже в ексел файла всички са на латиница и после още веднъж се регистрирах на латиница.

от REPLAY (252 точки)