Синхронизиране на имейли и други данни


-1
Гледах в едно от видеата, че трябва да имаме еднакви имейли във всичките си регистрации. Както за форумите, така и за акадеията и изобщо навсякъде.
Тъй като съм се регистрирал през различни месеци на различните места то аз съм дал и различни имена - някъде на кирилица, другаде на латинеца. А и имейлите ми също се разминават.
Та питанката ми е - Кои са всичките места на които трябва да синхронизираме данните и кои по-точно данни трябва да уеднаквим за да може всичко да е консистентно и да няма колизии?Отговори0
Трябва емайлите Ви в форума и в академията да са еднакви, за имената не знам дали и те трябва да са еднаки. Надявам се да съм помогнал :)

от ppettioooo (115 точки)


0
В bgcoder е важно да ти е сьщия мейл Като в студентската система. Имената мисля се не са важни

от pdrenovska (2196 точки)


2

И на трите места трябва да са еднакви имейлите (имената нямат значение). Така ще може да ти се смятат точките от форума в крайната оценка и да се синхронизират резултатите на изпита с bgcoder. Мисля, че bgcoder може да работи и само с правилно записан студентски номер, но е по-добре и мейлите да са ти еднакви. На мен ми се наложи да си сменя имейла и на някое от местата нямаше възможност за смяна - ако и при теб е така пиши тук и ще ти ги направят:
http://telerikacademy.com/FeedbackReport
0
Благодаря. Ще им пиша, че в БгКодер-а не може да се сменя имейла в настройките.
Иначе от видеото разбрах за тези трите места,. но нали съм везни във везни, трябваше да си гарантирам, че правилно разбирам къде трябва да синхронизирам. Ако разбирам правилно - то достатъчно е само да стане по имейл това.

от Dobromir (777 точки)


2

Когато ти формират оценката и вземат форумната ти активнос те търсят по имейл т.е. за да ти отчетат точки от форума ти трябват еднакви имейли във форума и в студентската система.

Точките от бгкодер също се прехвърлят по мейл, но ако са различни има и вариант да се прехвърлят по студентския номер, който въвеждаме. Еднакви мейли в бгкодер и студентската система не са задължителни, но са силно препоръчителни.


от westi3m (5621 точки)


0
Да, ще гледам някак си да станат еднакви имейлите, че от многото различна информация се разконцентрирам. А и така лесно може да се пропусне някое събитие.

от Dobromir (777 точки)