Относно CMS системи.


1

Някой, дали се е сблъсквал с готови темплейтчета на Drupal, Wordpreess, Joomla, Magento в категория social dating. Ттрябва да направя едно мини сайтче за срещи с uk домейн, а всичко, което намирам е темплейти с html и css файлове, които немогат да се качват и инсталират на CMS, без административен панел, Питам Ви защото закупих един такъв темплейт, който не ми върши работа. Дали някой е тествал, защото тези, които намирам в http://themeforest.net не ми вдъхват много доверие.
Отговори1
Можеш ли да сложиш wp ? Имаш ли достъп до FTP ?
Ако имаш достъп до фтп и можеш да сложиш wp къде е проблема с темите ?

На почти всички съвремени CMS системи ако имаш достъп до администрацията на системата можеш да инсталираш директно темплейт оттам.0
http://vikcata.eu/adress400/2Hearts/ eто една тема, която боднах тази сутрин, но няма администрация.... и това не ми върши работа....не мога да слагам плъгини, модули, екстеншъни....

от vikcata (80 точки)

0
А какво можеш имаш ли достъп до FTP ?
1
JoomlArt.com има unlimited templates for $70 a year!

от tihomirmm (32 точки)


1

Здравей, Викторе.

За да влезеш в една къща (т.е в CMS-та) и да идеш до спалнята (т.е да промениш темплейта) е необходимо да влезеш през официалния вход (т.е. администрацията на CMS) или през задния двор (т.е. чрез  FileZilla да използваш FTP).

Независимо от кой вход обаче влизаш ти е необходимо да имаш ключове (т.е паролите). Така, че аз поне не разбирам какво искаш да кажеш с това "не могат да се качват и инсталират на CMS, без административен панел".

Другото, което също не разбрах е какво искаш да кажеш с това "http://themeforest.net не ми вдъхват много доверие". Аз лично много съм доволен от тях и даже си позволявам да ги променям както си пожелая без никакви ядове в последствие. Правя го и през Админ панела и чрез FileZilla.


от Dobromir (777 точки)


0
Мерси, за отговорите :)

от vikcata (80 точки)

0
с ThemeForest е добре да се внимава, защото част от темите не са с добро качество (предимно доста старите) и промени в кода им може да са доста 'чупливи'. Има и добри такива, но не е гаранция.

от Mario Peshev (0 точки)0
Мерси за отговорите и старанието, намерих това, което търся. Относно въпроса ми по-коректно зададен, тези темплейти, които теглих и си закупих нямаха Backend administrative panel. Много ясно, че работя с FTP, но използвам естествено и file-manager ot host компанията, там качването на файла и unzipa става за части от секундата, такаче някой, ако иска да си инсталира какъвто и да е CMS, да пробва от там, за 5 мин става инсталцията на Joomla, Drupal, WP, Magento and Opencart, предполагам и за други.

от vikcata (80 точки)