[Web] Възможност за трупане на опит, като същевременно помагаме на България


19

Здравейте колеги,

 

днес се свързаха с мен едни познати от Англия, които са приели интересна инициатива, чиято цел е да се подобри по някакъв начин контактът между държавната администрация и гражданите (най - грубо казано). Има доста интересни проекти, които могат да ви помогнат доста да си дигнете опита, има системи, които биха представлявали предизвикателство дори и за по опитните... Но като цяло е идеална възможност, за хората искащи да понатрупат опит и същевременно да помогнат на обществото по някакъв начин. Можеете да прочетете повече инфо тук http://bg.antitoxic.napopa.com/obshtestvo/2013/05/12/puteki-za-promnqna-v-bulgaria-i-avomatizaciq-za-novoto-obshtestvo.html


в Други от paveld3 (17458 точки)


Отговори0
Звучи доста интересно.
btw, какво е положението с клуб "Дебати"? Евентуално да се използва като място за организиране на една реща/представяне, на която да изплющим въпроси, предложения и на който каквото му хрумне. Не само относно идеи за конкретни проекти, а и за начина по-който се събират, организират и тракват.
Видях excel-чето и виждам, че явно сега се зараждат идеите, но си мисля че имат предистория, която ми е интересно да чуя.

от nickeyz (878 точки)


0
Ще е страхотно, ако е възможна такъв тип среща.
Митко, дизайнера, с когото започнахме това е в София. Аз съм в момента в Англия. Ще идвам лятото за 2 седмици.
4ти до 18ти Юли. Какво трябва да направим за да уговорим ден в този времеви отрязък? И дали въобще е възможно разбира се :) ?
И да, GoogleDrive таблицата е доста минимален вариант на това което сме замислили. За някой от тях имаме описани документи, а за тях коментари в PM неща като asana.com

от antitoxic (0 точки)