За първи път курс за Google AdWords в Академията на Телерик


22

 

Здравейте,

За първи път в Академията на Телерик Google сертифицирани трейнъри ще проведат специализирано обучение за Google AdWords!

Каним ви да се присъедините към „Сертификационната програма за Google AdWords“, която стартира на 1 юни и ще продължи до края на летния месец. В рамките на три последователни модула вие ще се научите да използвате инструментите на AdWords с лекота. Ще получите безценни съвети как да създавате и оптимизирате своите рекламни кампании и ще се подготвите за изпитите за квалификация на физическо лице. Курсът е отлично начало за хора, които имат малко или никакъв опит с AdWords, но и много ценен ресурс на информация за всички специалисти по маркетинг и реклама.

Запазете своето място за участие в Google AdWords курса, лекциите няма да се публикуват онлайн.

 

От Google са подготвили и награди за най-старателните участници. Ако посетите поне две от лекциите, ще получите безплатен " ваучер за изпитите от сертификационната програма с обща стойност  $150.  Томбола с награди и още много изненади са предвидени за най-активните от вас.


в Google AdWords от Ina Dobrilova (0 точки)


Отговори2
Страхотна новина! Безкрайни благодарности на Академията отново! А самият изпит безплатен ли е?

от nevtod (1087 точки)


0
Всички курсисти, които посещават семинарите редовно ще получат сертификат, с който безплатно да се явят на 1,2 или 3 изпита.

от Ina Dobrilova (0 точки)

0
А тези които са онлайн могат ли да се запишат?

от plamenyankov (0 точки)1
Ще има ли някакви практически задачи? Ще има ли ваучери?

от dany90 (1340 точки)


0
И на двата въпроса отговорът е "Да"

от Ina Dobrilova (0 точки)

0
Можете да пропуснете 1 лекция и да се опитате да наваксате материали от допълнителните ресурси към курса. 1 тест трае около 1ч и 30 мин, така че ще можете да ги съчетате
@dpeeva

от Ina Dobrilova (0 точки)3

И на мене ми е малко криво, че този семинар започва точно на 1. юни, когато има семинар върху Ruby on Rails, също безплатен: http://railsgirls.com/sofia

А на 22-ри юни, за когато са предвидени изпитите, има Sharepoint Saturday Bulgaria в Инфраджистикс: http://www.sharepointsaturday.biz/spsofia/schedule#


от dpeeva (1139 точки)


1
Е кога, успяха да се запълнят местата за тоя курс? Може ли поне да идваме да слушаме, макар и без запазени места щом няма да се публикуват лекциите?

от garybo (35 точки)


0
Можете да се регистрирате и ще получите покана за следващото издание.

от Ina Dobrilova (0 точки)

0
С формата за регистрация в момента може да оставите вашите имена и мейл за връзка и ще получавате покани за бъдещи събития. Със сигурност ще има нови семинари при толкова голям интерес. :)
0
Искам да попитам защото сношти успях да се регистрирам и формата ми върна че успешно съм се регистрирал но не получих никакъв имейл дали това е някаква грешка или е нормално?0
За момента още не сме изпратили потвърждение на регистриралите се. До няколко дни ще пратим потвърдителен мейл на всички, записали се в курса. Тези, които са оставили координатите си за контакт при нови събития, също ще получат мейл.


0
И аз не съм получила потвърждение, искам да попитам дали някой е получил, защото имах проблеми с пощата и не зная дали не са пратени вече.

от ellie_dan (0 точки)0
Суперрр, от много отдавна се чудя как работи това чудо ! :) Сега ще мога да науча нещо ново и полезно :)

от CaptCortez (1242 точки)


2
Прочетох в информацията за изпитите, че сертификатите важат една година - ако може някой от лекторите да сподели такава ли е процедурата - ако изкараме сертификат сега, всяка година трябва да се явяваме отново и отново да го защитаваме? :)

от nevtod (1087 точки)


0
Здравейте, сертификат за Google AdWords Verified Individual се получава след успешно преминаване на 2 изпита - AdWords Fundamentals (който е задължителен) и поне един от AdWords Search (реклами при търсене) / AdWords Display (реклами в дисплейната мрежа). Резултатите от успешно преминат AdWords Fundamentals изпит важат 2 години, докато тези за AdWords Search/AdWords Display важат за 1 година, и трябва да се подновяват ежегодно. Това се налага поради динамичното развитие и новите функционалности, с които системата се обновява ежегодно.

от Stanislav (0 точки)

0
Подновяването ще струва ли 150$?

от dany90 (1340 точки)0
Здравейте, в регистрационната форма вече ми изкарва, че няма места. Така ли е наистина или аз нещо бъркам

от taloveca (0 точки)


0
Да, регистрацията е временно затворена поради големия интерес към курса. Може да оставите вашите координати за връзка и ще се свържем с вас с информация за следващи семинари.3

За да участвате в томболата за 2 таблета Nexus, трябва да изпратите преди 15 юли следните данни на мейл gcp.academy@gmail.com

1. вашите имена

2. мейлът, с който сте се сертифицирали;

3. резултатите от поне два изпита (Fundamentals + един Advanced изпит - Search или Display);

4. датата на явяване. 
1
Аз съм от тези, за които не останаха места на първия семинар. Регистрирана съм, за да получа покана, ако има втори. Планира ли се такъв в близко бъдеще? Благодаря.

от Ema2314 (70 точки)