Филм за Facebook. Как е създаден


2

Наскоро го гледах и много ми хареса и ме надъха да програмирам. Разказва се как е създаден фейсбук. Пускам я темата, защото мисля, че ще е интересен на почти всеки от академията. Който не го е гледал му препоръчвам да го гледа.

ФИЛМА
Отговори2

Филма, та филма. А книгата прочете ли я. --> The Accidental Billionaires . Примерно ако бях момиче много повече бих се надъхал за програмиране от трилогията "The girl with the dragon tatoo"- хакерката там е доста интересна личност. Аз лично много се надъхвам от The proof, The Good Will Hunting, а защо не и Gladiator.


от yonchoy (2134 точки)


0
Колега, мисля че Гладиатор е доста далеч от програмирането като концепция :))))))))))). Иначе е много хубав филм. Също така определено ако следваме класическа женска логика, точно тези книги не действат надъхващо - мацката е супер брутална, а малко жени се асоциират с подобен тип. Е, разбира се, освен ако не са по-брутални или на същото ниво. Принципно съм чела много малко автори мъже, които наистина разбират жените. Това е нормално, в предвид, че в повечето случаи самите жени не се разбират помежду си :). Мисълта ми е, мъж да се опитва да отгатне женски мотиватор е causa perduta. Защо ли - повече на този линк: http://troll.bg/pdata/8546.jpg

от rparusheva (365 точки)

0
Дивелъпъра днес е един съвременен гладиатор. Гладиатор, защото сам се разправя с цял легион бъгове и е роб на роботодателяи трябва да работи и натрупа много познания докато стане Freelancer. Героинята има свой мироглед, но това което се харесва на малките момиченца за нея е това, че е еманципирана, самостоятелна и се оправя сама в всякакви ситуации. Колкото до това, до колко аз разбирам жените, давам консултации на кафе.

от yonchoy (2134 точки)