C# книгата - отпечатахме още 400 бройки


13

Колеги, тези от вас, които имат желание да се сдобият с хартиено копие на книгата "Въведение в програмирането със C#", вече могат да го направят.

Отпечатахме 400 книжки, така че се надяваме да има за всички желаещи. Цената е 10 лв. (с включен ДДС и касова бележка, по всички български закони).

Напомням на всички, че притежанието на книгата (която се явява основен учебник за курсовете C#-1, C#-2 и частичен учебник за курсовете по ООП и КПК и Стр.данни и алгоритми в академията) не е задължително. Книгата се разпространява безплатно от нейния сайт в електорнен вид, а хартиеното копие може да е полезно на хората, които обичат да четат на хартия и имат време за това (наприме докато пътуват с метрото или с влака). Постарали сме се цената да покрива разходите по отпечатването и успяхме да договорим доста ниска цена за 1200 страници книга.

Можете да си вземете книжката всеки ден, при охраната на академията (бул. Ал. Малинов 31, етаж 2).

Наков
Отговори0
Възможно ли е да дойда след работно време? Смяната ми свършва в 19:00 ч? ( I apologize for the short and indiscriptive post, but I'm at work at the moment and using google translator is the only way to write on cyrilic)

от Drail (45 точки)


0
Ами доколкото знам често има лекции и след 19:00 часа така че е напълно възможно това което питаш. Питай някой от лекторите и би трябвало да си купиш книгата. :)

от timiko (161 точки)

0
То охрана има денонощно, та направо от там си я взимаш.

от mmatev (104 точки)


0
Може ли от някъде да закупя книгата online?0
http://www.lecsiko.com/11925_vavedenie-v-programiraneto-sas-c-sharp.html тука е на сравнително ниска цена, не знам това намаление 15% дали има условия за него... Като отидох на централна автогара и питах за книгата от книжарницата им, казаха че имат само 1 и е запазена.

от vdtodorov93 (754 точки)

0
Благодаря за бързия отговор.0
събота или неделя неделя,след 5 следобяд има охрана поне предплагам??

от wooden_jesus (2128 точки)


0
Дали все още може да се намерят 1-2 бройки ?

от Yordan.Bonev (780 точки)


0
Ако търсиш копия на книгата можеш да попиташ охраната в академията, защото е много вероятно при него да има. Ако няма - можеш да опиташ в университетските книжарници на ФМИ или ТУ. Ако не ти е задължително да я имаш на хартия, можеш да намериш цялата книга безплатно на www.introprogramming.info

от gallumbits (2371 точки)

0
Да за онлайн ми е ясно, ама реших да си я взема и на хартиерн носител :)

от Yordan.Bonev (780 точки)0
Има ли още бройки на книгата в Академията. Ако да, към 21:30 - 22:00 работи ли още охраната ? :)

от Hachiko (380 точки)


0
Доколкото последно (скоро) имах поглед, книги би трябвало да има отпечатани. :)

от varbanoff (2325 точки)

0
В понеделник вечер(30.09.) бях в академията и все още имаше някакви бройки на камарка в стаичката на охраната. Часът беше около 21:40ч и имаше човек там, т.е. можеше да се закупи.

от kateto (0 точки)