Липсващи лекции


22
Колеги, тъй като лекцията за Boot process е със много лошо качество и забравих да пусна записа за първата част на IP/TCP лекцията, мисля да ги запиша на ново вкъщи.
Ще се постарая до 4-5 юни да ги кача.Отговори0
Ще е супер, ако успееш! :)))

от Tuchkata (135 точки)


0
Наистина ще бъдем много благодарни!

от Di4iMoRtAl (65 точки)


0
Дали може да се качат и липсващите презентации?

от Tuchkata (135 точки)


0
Готово, благодаря за напомнянето. http://www.slideshare.net/azilian/7-protocols Сложил съм я и на сайта.

от hackman (3744 точки)


2
Забелязах че липсва видеото за "Дистрибутирани файлови ситеми в Linux" от тема 4.2. Възможно ли е да се качи липсващото видео? Благодарим предварително :)

от gime87 (47 точки)


0
Да, видеото не се отваря дано го качат наново.

от grigoo (40 точки)

0
Все още я няма лекцията "Дистрибутирани файлови ситеми в Linux" от тема 4.2, също така не е подменена лекцията "Boot process and Linux boot loaders", която е с много лошо качество на звука и нищо не се разбира. Мисля че липсва и лекцията, в която се обясняваше за Linux Directory Structure.

от grigoo (40 точки)1
Може ли някакво инфо, все пак дали липсващите лекции и тези с лошото качество, ще бъдат качени или не? Изпита е след 2дни и трябва да знаем дали можем да разчитаме на тях или не. Благодаря предварително :)

от gime87 (47 точки)


0
Не бих се надявал.

от ibalistix (0 точки)


2
Искам да благодаря на двамата лектори за положеният труд!Но отношението към записите на лекциите беше несериозно.Казвал съм го и преди, че такова отношение от страна на Телерик, въобще не им отива.Знам, че това е доброволен труд, знам, че не е приоритет на фирмата, но все пак повечето онлайн участници са разочаровани.Надявам се следващите издания на курса(ако има такива) да бъдат коригирани в правилната посока!:)

от svenforit (0 точки)


0
А видео от подготовката дали има? Поне да видим за какво що-годе иде реч - иначе се знае само - тест 35 затворени въпроса. Някой ако може да сподели какво са казали тогава и г/д какво ще представлява тоя тест.

от loloto (1073 точки)


0
Ако изгледаш последното видео, там накрая Мариан казва, че няма да се записва подготовката, тъй като бяха дадени няколко примерни въпроси, a въпросите които са измислили не са кой знае колко много. Боби даде около 10, докато Мариан около 20. Въпросите ще са на рандом принцип, примерно Мариан каза че неговите въпроси са предимно върху мрежи, а не даде нито един примерен въпрос от мрежи, каза че същото може да се случи и на теста. Общо зето си спомням, че казаха да се наблегне на файлови системи, сторидж и мрежи. Също така да се внимава, защото доста въпроси включват думички с not. А да и на теста ще има въпроси и на БГ и на EN

от dimitartdrv (25 точки)

0
мерси много :)

от loloto (1073 точки)


1
Няма да има.Това не е приоритетет на академията!!!!никой не е обещавал справедливост тук.Само евентуални знания!И е редно всеки да го осъзнае...

от enlightenment (0 точки)


4
Здравейте,
За съжаление лекторите няма да успеят да качат липсващите видео лекции. Можете да се готвите по презентациите. Все пак ви съветваме да се явите на теста със знанията, които имате.
Занапред ще записваме курса по Linux с камера, за да няма пропуски в материалите.
Поздрави,
Ина Добрилова

от Ina Dobrilova (0 точки)