Чекиране за присъствие


1
Здравейте ,
искам да попитам трябва ли да се чекирам при присъствие и ако да откъде да си изтегля карта, тъй като условието за ваучер за изпита е 2 присъствияОтговори0
Здравейте,
В този курс не се изисква да използвате системата ни telerikacademy.com. Достатъчно е да присъставте на обученията и да се регистрирате на входа, когато дойдете.
Поздрави,
Ина Добрилова

от Ina Dobrilova (0 точки)


0
Във системата telerikacademy.com където си се записала за курсове, цъкаш на акаунта си и там ще ти покаже студентския ти номер и ще можеш да си свалиш .pdf от който да си принтираш картата за чекиране. На първо време е достатъчно да въвеждаш номера си на пада, който е до баркод четеца в една от залите.
Дали ти трябва да се чекираш ще видиш от презентацията на курса, който посещаваш. В началото има винаги една въведителна презентация .pptx на която ще има информация за оценяването за дадения курс - evaluation. Ако пише че се дава бонус за присъствие 10% или там колкото са - си се чекирай за да не го изпускаш :)

от KOCTEHYPKATA (5259 точки)


1
Здравей, горе вдясно във профила ти цъкни върху потребителското ти име. Там ще видиш картата си и студентския номер върху нея. Вдясно има линкове да я свалиш в различни формати или при чекиране можеш ръчно да си въведеш номера. Успех!

от s_mihaylov (0 точки)


1

Картата можеш да си изтеглиш като влезеш в профила си в студентската система. Линка ще  е нещо от сорта на: http://telerikacademy.com/Users/твоятюзернейм

Предлага възможност да я свалиш като pdf или снимка, дава информация за броят присъствия до момомента, както и записаните от теб курсове.


от ktsarnakliyski (1115 точки)


0

Ето как изглежда на страницата и къде да кликнеш, прочети и упътването за ползване. Най-добре поискай асистенция от доброволците в залата, защото досега не ми е отчетено присъствие (В някои зали има проблем ).


от yonchoy (2134 точки)


0
Специално за този курс регистрацията ще бъде в събота до 10, там ще разберем как стои въпроса с чекирането, мисля че няма информация как точно ще става. Колежката предполагам, че няма профил в студентската система и за това пита, а специално за този курс се изискват поне две присъствия за да получиш ваучер за сертификат. Няма бонус точки, не се бъркайте с другите курсове. Също така регистрацията в курса не изискваше регистрация в студентската система..

от vgudzhev (112 точки)


1
Между другото, не съм сигурен дали проверката за присъствие ще става, чрез студентската система т.к. е отделено време за регистрация, за семинара, от 09:00 до 10:00. Предполагам ще разберем на място :)

от Teodor92 (13062 точки)


0
Може да греша, но според мен на всеки семинар (тъй като май всичките са вид семинари) има някакво време (от 30 до 45 минути) за регистрация. А наистина и според мен, ще е по-редно в този "курс-семинар" да се следи от тази регистрация

от yoandinkov (275 точки)