[C#] BGCoder - бъг (Fir tree)


0

Колеги, става въпрос за задачата Fir Tree от C# Fundamentals Part 1 - Exam @ 6-Dec-2011.

BGCoder в три различни изпращания в рамките на 10 минути, на напълно еднакво решение (само copy-paste), даде резултати съответно 0, 40, 100. Снимки (screenshots):

Резултати

Код и оценка 1

Код и оценка 2

Код и оценка 3 .

Защо така..?
Отговори0
Пробвай да използваш StringBuilder класа и вместо да принтираш всеки ред по отделно, правиш Append /AppendLine на всички символи и накрая принтираш всичкото наведнъж - това би трябвало да забърза решението. Иначе BGCoder изкарва от време на време такива необясними time limiti - пробвай първо да събмитнеш пак, и ако не става - тогава вече мисли за по-бързо решение :)

от Subo_Rusev (1389 точки)


0
Грешките са ти TimeLimit. T.e възможно е по същото време, да са правили някакви неща по системата, или нета, или натоварване на сървара, или ...who knows what :)

от aleks.todorov (412 точки)


0
Там е работата, че не са само time limit, има и изгърмели тестове. :)

от varbanoff (2325 точки)

0
Да, сега ги видях. Амиии както казах, може да има доста причини. Както предложиха, събмитвай по няколко пъти за сега и чакай резултатите. По време на изпит, не съм чул да има такива случки, т.е като цяло може да си почти сигурен, че няма да се случи. Почти ... :)

от aleks.todorov (412 точки)


0
И при мен току що в период от 30 сек , едно и също решение единия път ми даде 90/100 заради тиме лимит , а втория даде 100/100, но при мен е само тиме лимит предполагам ако е пренатоварен бгкодера е възможно

от TeodorTunev (3061 точки)