Google Adwords - явяване на изпит и ваучери


3
Здравейте,
Предварително се извинявам, че задавам този въпрос за втори път в рамките на 24 часа, но за мен е от изключителна важност да знам как ще се процедира с изпитите и получаването на ваучерите за явяване на изпит за Google Adwords Fundamentals, Search & Display, ако не се явим на датата 22.06.2013г.
Писах e-mail на academy@telerik.com, но тъй като анкетата за явяване има краен срок за попълване днес в 13:00 ч., а все още не разполагам с информация, ще бъда благодарна ако изясните преди този час какво се случва когато човек няма възможност да се яви на тази дата, а е покрил критерия за две присъствия на лекциите.
Моля пояснете какво се случва с ваучерите, докога можем да ги използваме, как ще ги получим, ще ги получим ли въобще ако не се явим на определената дата и т.н.
Благодаря предварително!Отговори3

Здравей,

мога да дам отговори на някои от въпросите ти :)

1. Има един ваучер, който ти дава право да се явиш и на трите изпита.

2. Желателно е да си направиш отделен мейл(за предпочитане в gmail), който да използваш за регистрацията в https://google.starttest.com/ .

3. Явяването на 22-ри не е задължително! - в това съм 100% сигурна, тъй като няколко пъти го подчертаха.

4. Това, което казаха за получаването на ваучерите е, че все още и те нямат яснота за това как ще ги раздават - дали по мейл, дали онлйан.

5. Ваучера няма краен срок.

6. Казаха, че тези които няма да се явяват на 22-ри, също ще получат своя ваучер (най-вероятно по мейл), стига да са присъствали на поне 2 от 3-те лекции.

7. Казаха още, че всеки взел изпитите необходими за сертифициране преди 15.07. трябва да прати своите данни за някаква томбола за таблети. Подробности има в тази тема тук

Това са нещата, за които се сещам ,може и да съм пропуснала нещо.

Поздрави, Дани


от dani.georgieva (3072 точки)


0
Покри голяма част от въпросите ми :), благодаря за информацията! Аз писах e-mail ако науча нещо повече, ще споделя тук.

от rparusheva (365 точки)


0
Аз писах в допълнителното инфо, че искам да се явя от вкъщи :-)

от neofitov (235 точки)


0
Интересно :), пожелавам успех при явяването! В моя случай местоположението не е проблемно, а датата. Искам да го положа следващата седмица на спокойствие, след изпита по C# на 24-ти.

от rparusheva (365 точки)

0
ти сериозно ли :)? тук липсват подходящи емотикони ... за съжаление изпитите много рядко са тогава, когато се чустваме готови за тях.

от arabella (2576 точки)2

До колкото разбрах, ваучера е валиден за неопределен срок и ако някой иска да се яви на друга дата просто трябва да пише на  gcp.academy@gmail.com.

Не знам как стои въпроса с получаването на ваучерите, но това е maila за контакт с лекторите, те ще ти отговорят на въпроса.
0
Благодаря за информацията!

от rparusheva (365 точки)


2
Ако сте ходили на поне 2 от лекциите получавате ваучер без дата или краен срок за явяване. Пиши им на мейла, за да знаеш как ще ти го изпратят.
Не е задължително да се явяваме на изпит в събота! Можем да го направим когато и да е. В събота просто те ще бъдат там да ни помогнат с регистрацията и да дадът насоки.

от rossichka (444 точки)


0
Мдам и аз имах спомен, че явяването на 22-ри не е задължително, просто исках да знам как се процедира в случая, в предвид анкетата, която изтича днес като срок. Ще им пиша на e-mail-а.

от rparusheva (365 точки)

0
И мен ме интересува съшият въпрос, някой ако е разбрал нека сподели, за да не спамим всички :)

от vgudzhev (112 точки)0
Колеги, при положение, че получих е-мейл, че раздаването на ваучери ще се случи другата седмица ще има ли изпит утре и има ли смисъл да идвам ?

от vgudzhev (112 точки)


0
За явяване на 22.06 имаше попълване на анкета. Ако не бързаш си изчакай ваучера. И аз получих писмо, че следващата седмица ще определят кой ще получи и кой не.

от rparusheva (365 точки)