[JS Apps] В понеделник ще обявим резултатите от отборната работа


9
Здравейте колеги,
Още мъничко ще се забавим с резултатите от отборната работа за курса по JavaScript приложения - в понеделник ще ги обявим.
Има още малко работа по финализирането им, за която в последните дни не остава време заради подготвяне на предстоящи изпити, финала на конкурса по програмиране и някои други изникнали ангажименти и това поражда забавянето, за което се извиняваме.
Знаем, че очаквате с нетърпение резултатите, но засега се фокусирайте върху предстоящия ви изпит по Структури от данни и алгоритми.
Като добра новина, можем да кажем, че поради цялостното ви добро представяне, почти липсват отбори с по-малко от 50% от максималната оценка, а към момента изглежда повечето клонят към над 70%.
Все пак има нужда от още малко доуточняване, а не искаме да публикуваме нещо, което не е финализирано, затова ще бъдем готови в понеделник и тогава ще обявим резултатите.
Поздрави,
ЖороОтговори2
Здравейте!
Понеже съм много разсеян, забравих да си кача, като домашно, курсовия проект в системата на академията. Писан на email-a преди няколко дни но нямам отговор и незнам какво да правя.

от webmatrix (825 точки)


0
И при мен се разигра същия сценарии. Писах цяла нощ, защитих и забравих да го кача. И аз пратих email с молба да бъде продължен срока с 1/2 ден или да го качат те, но нямам отговор

от m4r71n (0 точки)

0
Не е проблем, че не сте ги качили, ние ще вземем предвид оценките, които са дадени на защитите0
Ще бъдат ли обявени скоро резултатите? и от къде точно ще могат да се видят?

от pdrenovska (2196 точки)


0
Своите резултати всеки ще може да види в личния си профил в студентската система. Информацията би трябвало да стане актуална до довечера3
Жоро, не става ясно за кой понеделник говориш :)

от pirin (1101 точки)


0
Понеделник... първи юли... 2019 :D

от westi3m (5621 точки)

0
Ами вчера малко по-нагоре Жоро е писал, че "Информацията би трябвало да стане актуална до довечера" визирайки вчера. Предполагам, че днес по някое време би трябвало да пуснат резултатите.

от gallumbits (2371 точки)


0
Вече има резултати в системата.

от d_iliev_d (200 точки)