Въпроси по домашни, срокове и видео


4

Здравейте,

Имам следните въпроси по курса:
 

  1. Срокът за домашните за онлайн посещение от датата на качване на домашното + видеото ли се счита(тъй като за някои от темите имаше забавяне с по седмица). Както и - докато е отворена системата за качване на домашни, вреди ли да го правим? Т.е. аз съм изпратил своето първо домашно в срок, ако сега го кача отново - това ще се счита ли за закъснение или докато е отворена системата, няма проблем да качваме архиви?
  2. Относно темите High-Quality Classes/Methods - във формата за домашни има опция за тях, но в самите презентации такива липсват. Това означава ли, че няма дадени задачи по тях или те не са качени на презентацията? Както и няма видео от 2012 за тези теми, т.е. докога е срокът за качване на домашно, ако такова има?
  3. Последното не е въпрос, а по-скоро bug report - с Firefox 11/Chrome 18 видеото от 2012 за последните теми(т.е. от Using Variables натам) се зарежда много по-бавно от останалите - например 10-15 секунди докато започне. При по-старото видео такъв проблем няма, затова реших да сигнализирам.

Благодаря предварително за отговорите :)
Отговори0

Здравей мога да ти кажа само за първия въпрос, понеже беше питано подобно нещо в курса за фронт-енд вчера. Отговора на Дончо Минков е:

"Само последното качено домашно се зачита, т.е. докато формата за съответната домашна е отворена, можеш да качваш колкото си искаш пъти и само последното ще бъде запазено и разглеждано от нас."

ето и темата - http://forums.academy.telerik.com/4989/%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%BE-2-%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B8

Поздрави!


от Viktor_Ivanov (2505 точки)


0
Това го знам, въпросът беше дали се отчита времето на изпращане. Защото формата все още е отворена за Есето например, а срокът беше преди месец - т.е. ако сега си пратя наново преработеното есе, то като закъсняло ли се отчита или докато я има формата за домашното, то е в срок.

от LTsonov (4149 точки)

0
Съгласен съм с теб, че е неясно, надявам се някой да хвърли малко повече яснота.

от snedkov (5 точки)


1

По 2-ри въпрос - Мисля че това ти отговаря на въпроса за къде са заданията за променливите: Using Variables, Data, Expressions and Constants.pptx

А това го взех от тук: Качествен код - форматиране и коментари - домашно

Ако можеш и за другото да си намериш от тук примерно: аз не успях. В презентацията за High-Quality Methods НЕ видях домашно.


от snedkov (5 точки)