[JS Apps] Напомняне за изместването на лекциите


8

Здравейте колеги,

Напомням ви, че тази седмица пропускаме първата лекция за седмицата по JavaScript приложения, заради изпита по Структури от данни и алгоритми, който се проведе във вторник (и двете групи пропускат, независимо че едната е в сряда и не се засича с изпита)

Ще имаме "втора" лекция за седмицата, която ще се проведе както обикновено - четвъртък вечерта или петък следобед, спрямо групата, в която сте ходили досега. В тази лекция ще проведем подготовката за изпита по JavaScript приложения.

Тази промяна обявихме на няколко пъти по лекциите, но не съм убеден че сме я обявили в писмен вид, затова пиша това напомняне.

Съветвам ви да обърнете по-сериозно внимание на последните лекции от курса, тъй като те са основния материал, който ще ви е нужен за изпита.

Поздрави и до четвъртък/петък,

Жоро
Отговори1
Наистина се спомена в лекциите, но е добре,че се обявява и официално. Загледах се в часовете, в които пишат и лектори, и студенти...В Академията вече никой не спи! :)0

'Съветвам ви да обърнете по-сериозно внимание на последните лекции от курса, тъй като те са основния материал, който ще ви е нужен за изпита."
 

По-точно последните колко лекции :)... Имаше такива на които нямахме домашни да се поопражняваме...Може ли малко повече инфо, или да изкачаме лекцията :?

Поздрави!
 


от zhelyazkovn (2949 точки)


0
на една от лекциите Дончо казва, че Достъп до външни данни и AJAX е една от най-важните лекции за този курс. Предполагам, че са имали впредвид да обърнем внимание на последните 3 лекции. Наистина не е добре, че точно на тях нямаме домашни за упражнение. На последната лекция Ивайло Кенов спомена, че една от домашните я е писал той, дано поне там да качат задачи

от pdrenovska (2196 точки)

0
Потвърждавам за "достъп до отдалечени данни ..." + HTTP протокол и AJAX (тя е по-скоро теоретична, но е добре да сте наясно) и освен нея - темата за jQuery. Другите теми също са важни и биха ви помогнали непряко за изпита, но jQuery и AJAX са пряко нещата които трябва да ползвате