Създаване на сложна йерархия на Wordpress


0
Опитвам се да направя сайт на Wordpress, в който да се въвеждат кратки обяви за имоти. Проблемът е, че искам да може за всяка обява да се избира къде се намира имота по следната логика- област/община/населено място (нещо като три-степенна йерархия), но не мога да намеря правилния начин да реализирам тази логика.
До момента стигнах до идеята да направя огромна йерархия през Категориите на Wordpress, но ми се струва че идеята не е добра, а и в България има много населени места с еднакви имена, което допълнително обърква нещата, тъй като категориите по принцип трябва да имат уникално име и slug.
Моля, ако някой има идея как да стане да помага :)Отговори2

Доста ще ти е трудно сам да направиш добра йерархия. Препоръчвам ти да използваш готова тема за недвижими имоти (по-общо тема за обяви), има доста голям избор, има и плъгини.

Ако искаш мога да ти пратя да изпробваш следните теми

Locality

Open Door Real Estate

или този плъгин, но малко се оплакват от него

JS Property Real Estate

единствено ще трябва да си поиграеш с превода.


от arabella (2576 точки)


0
Мдам, въртеше ми се в главата да пробвам с готови теми. Неприятното е че са платени :( Ако не успея да намеря заобиколен начин може и да прежаля 50-тина долара.

от Boyan_Byanov (56 точки)

0
имам ги, затова ти ги предлагам. по-нататък ако решиш, винаги можеш да си ги купиш :)

от arabella (2576 точки)2

По принцип Марио Пешев се занимава в момента с real estate сайтове и е споделял, че използва (използвал в даден етап) types и views. Може да им хвърлиш един поглед, единия беше платен мисля.
За филтрирането си спомням, че Drupal имаше много добри възможности може да го погледнеш като алтернатива.

http://www.youtube.com/watch?v=c7rUr_aesvE


от bobbykolev (4168 точки)


0
Ще разгледам plugin-a, може и да стане работата с него. С Drupal за момента не искам да се занимавам, предпочитам да се фокусирам на Wordpress. Благодаря за съвета.

от Boyan_Byanov (56 точки)