Грешка при оценяване на домашни


1
Здрасти, колеги,
Стана "малка" издънка при оценяването на домашни. Пратих доста лоша оценка на грешния човек. Вече писах на Телерик през Обратна връзка, така че се надявам да му обърнат внимание и да оправят кашата, която съм забъркал.
==========================================================
И за да не си помислите, че си измислям, ето (на кратко) какъв е случаят:
Проверявам домашно за jQuery плъгини. Всичко е чудесно, домашното е прекрасно и се проверява за по-малко от половин минута, тъй като колегата е написал 3 реда JS код, с който инициализира акордеона на jQuery UI - a.k.a. домашното на практика не е написано...
Така че давам почти минимални оценки, пиша един ред фийдбак нещо от рода на "трябваше сам да си напишеш TreeView-то, а не да ползваш готово", копи-паста два-три пъти, колкото да се съберат 200 символа или колкото там трябва и доволен чао към следващото домашно!
Свалям домашно за Unit-Testing и какво да видя - абсолютно същото домашно! Гледам оригинала, който свалих преди това и гледам, че името на архива е "HW_Komponentno-testvane" с ненаписаното домашно за TreeView от jQuery плъгините вътре.
Малко се поядосах, но вече беше късно - вече бях пратил фийдбака на грешния човек.
==========================================================
И така, пратих писмо към Телерик с Обратната връзка, пиша и във Форума, надявам се хората от Телерик да го видят и да го оправят.
А на колегата, който получи грешния фийдбак и оценка, мога само да поднеса моите извинения. Съжалявам!
==========================================================
P.S. Любопитно ми е коя е тази нещастна, онеправдана програмистка душа, която спечели от лотарията лошата оценка?
P.P.S. Лотарията е: 1 от (telerikStudents.length - 1)Отговори0
Здравей, ако още не си затворил браузъра, мисля. че като дадеш със стрелката горе в левия ъгъл назад, ще се добереш до въпросната оценка и все още ще можеш да я поправиш и изпратиш отново.

от ellapt (6303 точки)


0
На мен така ми се случи, но за незначителна корекция - реших да опитам и системата ми прие корекцията, разбира се, без да ми увеличава бройката на проверените домашни :-) Изглежда е въпрос на сесия.

от ellapt (6303 точки)

0
Интересно. Би трябвало като дадеш "Изпрати" да ти го прати веднага. След това дори да пращаш същото може на сървъра да не приеме новите промени, а само първите... или пък да презапише старите с новите. И в двата случая няма да се промени бройката проверени домашни, но резултатът все пак ще е различен.
Тъй или иначе, това вече е въпрос на сървърна имплементация и ние, като не знаем как е направен back-end-а, е по-сигурно да си караме с Обратна връзка и от Телерик сами да си го направят... да не говорим, че не съм сигурен дали табът е бил затворен/презаписан или не.

от evgenidb (606 точки)2
За съжаление така ще продължават нещата, тъй като така и не направиха едно елементарно заглавие в страницата, да се ориентира човек, в момента от коя тема проверява домашни.

от pdrenovska (2196 точки)


0
Аз, след като ми се случи 2 пъти и писах тогава на обратната връзка (много са коректни, изпращат ти мейл), вече се връщам обратно на курса с темите и щраквам върху точната тема. Сигурно не е проблем да се добави един текст бокс, но сега пък е и сесия :-)

от ellapt (6303 точки)

0
Едно по-кратко и може би сигурно решение е да се гледа кой архив е свален последно в Download Manager-а на браузъра. Това ще работи, стига да не се свалят няколко различни домашни едновременно.

от evgenidb (606 точки)