[C# part 2] Team project-а изисква ли присъствие (за тези извън София)?


2
Teamwork-a ще изисква ли някаква форма на присъствие или ще може да участваме дистанционно? Живея във Варна и пътя до София се опитвам да го огранича максимално (6-7 часа в едната посока).
Надявам се, че skype, github, hangouts предоставят достатъчно добра възможност за дистанционно участие.Отговори0
Не изисква присъствие. Ако можете да се организирате обора да напишете програмата без да се виждате, тогава няма проблем. В отборната работа никъде не се казва, че задължително трябва да се видите :)

от Hristo.B (3885 точки)


0
Тогава се записвам веднага.

от hedonistbot (15 точки)

0
Точно и мен това ме притесняваше,дали ще може дистанционно..

от peterlambov (568 точки)


0
Някой знае ли , дали хората с които ще сме в отбор се взимат на случаен принцип, или можем и да си изберем някого с когото да сме в отбор ?

от tddhome (3086 точки)


0
До колкото си спомням принципа не е точно случаен, а в един отбор слагат хора както със слаби така и със силни резултати от изпита по C# 1.

от Anastasoff (465 точки)

0
Хората се избират на случаен принцип, но се гледа отборът да е балансиран. В него ще има хора с доста добри резултати, такива по средата и други, които не са от най-добре представилите се на C# 1 част изпита.

от Vazzzz (1380 точки)


0
Вие хубаво му отговорихте на човека, че не се налага да идва присъствено до столицата за отборната му работа с колегите по проекта, обаче наляво-надясно чета из форума за някакви публични защити на тези отборни проекти. Т.е. ако това е вярно, ще се окаже, че човекът ще трябва да дойде до София един път за защитата си....

от Matrix (2857 точки)


0
Един път е неизбежно да се идва, въпроса е да не се налага всяка седмица, ама ако се налага ще се идва, в наш интерес е..

от peterlambov (568 точки)

0
Точно това питах. Ако е само за защитата, не е проблем. Въпроса е да не минавам по 1000км всяка седмица.

от hedonistbot (15 точки)


0

Относно защитата на проекти, лектор Ивайло Кенов (видео: watch?v=5iFwLONVbIk), спомена, че може само част от участниците в отбора да отидат до София и да защитят проекта, но трябва да има поне един човек, който да отиде и да го направи.


от martin.nikolov (4535 точки)


0
днес Наков каза същото0
Реално е напълно възможно да участваш, без нито пътуване. Единствено, ако решиш, да провеждаш защитата накрая. Напрактика всичко зависи от това как ще се разберете със съотборниците си, все пак сте отбор и сами си решавата кое, как и защо да правите. А накрая ще се оценява резултата.

от blukanov (10 точки)