[SEO] 2 въпроса: Има ли яснота за критериите за оценка на проектите?


1
Здравейте колеги! Има два въпроса по скоро към трейнарите и те са: Има ли яснота за оценка на проектите ?
Мога ли да участвам с повече от един проект ?
Поздрави.Отговори0

Относно първия въпрос - може да погледнеш видеото от консултацията по проектите. Поздрави.


от anelim (10 точки)


0

Критериите за оценка са всъщност основните неща от таблицата за практическите проекти - създаване на SEO ориентиран уебсайт, създаване на съдържание, изграждане на линкове и т.н. Препоръчваме ви да гледате консултацията, на която лекторът Жоро Моллов разказва подробно как се случва оценяването и представянето на проектите. Хубаво е да се фокусирате само върху един проект, защото времето ще е ограничено. 
0
Аз имам няколко успешни проекта, за това не е проблем времето. Те са реализирани вече и се радват на успешно класиране.

от webmatrix (825 точки)


0
Критериите ги има във файла, който трябва да попълниш и изпратиш до 17-и, но оценяването би трябвало да няма конкретен стандарт. В крайна сметка за всяка нисша си е различно.

от des1slav (60 точки)


0
Във видеото за проектите ли става въпрос за този файл или ? Ошще ве съм го гледал...

от webmatrix (825 точки)

0
Файла го има още от стартирането на курса. Можеш да го изтеглиш от тук: https://telerikacademy.com/Courses/Courses/Details/73 Първата лекция, файла се казва SEO Course Project

от des1slav (60 точки)


0
Въпросът е доста добър, защото по този начин можеше на курса да се опита някой да манипулира класирането. На нас, хората, които оценявахме проектите естествено ни се случи на 2-3 пъти да видим и стари проекти които бяха добре оптимизирани и имаха отличен линк билдинг но някои от тях бяха доста стари (и вероятно оптимизирани от други хора) сайтове. Тогава трябваше да се опитаме да преценим кое е правено от курсанта и кое не.
Най-лесно бе де са разбере кои линкове са пускани за целите на курса и кои не. За целта лично аз отварях majestic seo, табът new links във fresh раздела и гледах само получените след старта на курса беклинкове като игнорирах всичко по-старо.

от 3dwebdesign (0 точки)