Центриране на bind-нат textblock в Grid column - Windows Phone 7


0

Проблема ми е следния:
Пиша приложение за Windows Phone 7, където дърпам данни от база чрез service. Проблема ми е във самото визуализиране...Слагам си Grid, дефинирам си три колони и чрез ListBox ItemTemplate във TextBlock-чета си дърпам 3 реда от дадена таблица. Искам трите реда на таблицата да не излизат просто като текст, а да са подравнени и подредени в 3те колони на таблицата която съм дефинирал. Пробвам да сложа атрибута Grid.Column="" във всеки от 3те реда, но пак не се подравняват. Ако някой вижда къде е проблема ще съм много благодарен за помощта.
Ето го и кода:

http://pastebin.com/6H3CgN0e


в Mobile Development от Ivan Binev (0 точки)


Отговори



1

Тези ColumnDefinitions нямат нищо общо с ListBox. Те биха играли работа ако примерно имаш 3 ListBox да кажат кой в коя колонка ще е. TextBlock е част от ListBox и не го интересуват неговите парент контроли какво дефинират.

В DataTemplate тоя StackPanel го смени на Grid ето така или сложи фиксирани Width на TextBlock ето така

Кажи после резултата дали е станало и по кой начин.


от saykor (8845 точки)


0
Вторият начин стана по-добре при мен. Мерси много супер добре са подредени така :) Иначе и трети начин изнамерих доста е близък до първия http://pastebin.com/sZctxVbU
Иначе мерси, че се намират хора да се отзовават и на мобилните, че гледам не са много разпространени и не винаги се намира инфо за проблемите ми.

от Ivan Binev (0 точки)

0
Не са се занимавали много хора тук с Win Phone.

от saykor (8845 точки)