Някой може ли да изрази мнение за Оn Target Training?


0
Здравейте,
ако някой е чувал за дейността на On Target Training, моля нека сподели.Аз се явих на априлския изпит в Telerik Academy, но за съжаление не ми достигнаха точки да се включва в пролетното обучение.Сега се готвя за изпитите през октомври, но междувременно чух и за On Target Training, които също предлагат курсове за програмиране.
Благодаря!Отговори0
Нямам лични впечатления, но от това което е очевидно - курсовете им са платени!
Например сега имат промо курс "Java и C#" за начинаещи САМО за 345 лв. Ако си мераклия за Java - мятай се, но имай предвид, че за да научиш джава ще трябва доста курса да изкараш и сумата ще набъбне значително. Спомням си Наков как казваше "За 1 година горе долу можем да ви научим на C#, но за 1 година на Java трудно".
А пък да учиш там C# - е меко казано голяма простотия, при положение че съществува Телерик акдемия където обучението е изключително добро и безплатно.

от todor_pr (1527 точки)


0
*** - сериозно отношение и отговорност към учебния процес - силна мотивация за развитие по време на обучение и след това - старание при подготовката на задачите по време на обучението - стремеж за постигане на максимални резултати - редовно присъствие - владеене на английски език
Как да се включиш в професионалните курсове на „OnTarget Devs Lab”?
- регистрирай се онлайн през сайта на OnTarget - избери „Devs Lab” - очаквайте да ви потърсим
Само сега – възможност без такса.

от Math.qe (15 точки)

0
Ами добре сега без такса, но докога... гледай основната концепция каква е а не зарибявки от сорта на "само сега безплатно", а очевидно тя е "платено обучение".
Другия вариант е някоя фирма да плаща на OnTarget да обучават кадри и после да взимат най-добрите от тях. Ако е така - добре. Проучи, защо директно не се свържеш с тях и да ги попиташ.

от todor_pr (1527 точки)


1

Чух, че Он таргет трайнинг е другото име на НАРС http://nars.bg/. Изобщо не се захващай с НАРС.


Ако не може да влезеш в Телерик, пробвай в Training Camp на Imperia Online http://www.imperiaonline.bg/trainingcamp/. Тестът e по-лесен отколкото в Ментор Мате или Телерик. Предлагат обучение по Java/Android.


В краен случай пробвай SoftAcad.


от evgenidb (606 точки)


0
Карал съм курсове на софт акад "Джава" много съм доволен. Обучението не отстъпва на това тук в телерик /само дето е платено / домашни, проектчета, лекторите обясняваха много старателно и групите са по 10 12 човека, което пък е огромно предимство

от bgotov (1559 точки)


0
Он таргет са НАРС /Нakов май е работил там или по някакъв начин е свързан с тях / организират безплатни курсове с възможност за работа както и платени, ако се опиташ да се запишеш за безплатен чакай от умрял писмо, ако им се обадиш услужливо ти предлагат да запишеш платен тъй като нямат в момента отпуснати бройки за безплатните /разбирай уж няма поръчка от работодател/

от bgotov (1559 точки)


0
Да, точно така, Оn Target са свързани с НАРС, така разбрах от интернет.Явих се на някакъв приемен изпит за въпросното безплатно обучение и получих mail, че съм одобрена, въпреки че самата аз смятам, че не се представих блестящо.Ето защо реших да попитам и Вас, благодаря ви за отговорите, мисля че взех своето решение.Надявам се на октомврийските изпити в академията да се представя добре. за да се присъединя към екипа на Телерик.Благодаря още веднъж!

от Math.qe (15 точки)

0
и аз ходих сега на тест , бях одобрен макар ,че не попълних абсолютно всичко...разбрах от друг форум ,че се подписва договор в които има клауза между 1000-3000 лв при неспазване на нещата от договора и че един вид това обучение си е някаква пирамида

от bur7on (10 точки)