Семинар "Споделяне на знания в стила на Уикипедия"


9

 

Здравейте,

Във връзка с курса „Споделяне на знания и работа в екип“ организираме за вас специален семинар, който да разясни задачата за развитие на българската версия на Wikipedia.

Заповядайте на 19.07.2013 (петък) от 19:00 ч. в Академията на Телерик, зала Enterprise и станете част от семинара „Споделяне на знания в стила на Уикипедия“, с лектор Вася Атанасова - редактор на българоезичната версия на енциклопедията. В рамките на семинара ще получите практически съвети как да създавате качествено съдържание за Уикипедия, ще научите полезни източници на информация и техники за успешна работа в екип.

Въпреки че участието в семинара не е задължително, сигурни сме, че той ще ви предостави ценни практически насоки за избрания от вас екипен проект.

Събитието е отворено за всички любители на свободното споделяне на знания, можете да запазите своето място още сега!
Отговори4
Привет :)
Кога ще бъдат оформени отборите за проекта?
Според мен колкото по-рано разберем екипите си, по-рано и успешно ще открием съотборниците си и съответно ще успеем да направим наистина добри проекти.

от bankoff (3997 точки)


2
Може ли да бъде отбелязано в календара?

от kratoz333 (686 точки)


0
Здравеите,
Нали ще се качи в системата семинара?

от Ema2314 (70 точки)


0
Здравейте,
Напомняме ви, че утре ще се проведе информационният семинар за екипната задача от курса "Споделяне на знания". Ще научите как да създавате съдържание за Уикипедия директно от редакторката на българската версия - Вася Атанасова.
Въпреки че ще направим запис от събитието, препоръчваме ви да дойдете утре (19.07.2013) от 19:00 ч. в Академията на Телерик, зала Enterprise: http://telerikacademy.com/Courses/Courses/Details/101

от Ina Dobrilova (0 точки)


0
За съжаление звукът към видеото от семинара е с много лошо качество, което прави видеото на моменти много, много трудно разбираемо :( Сякаш микрофона на дамата не е бил настроен както трябва или тя самата не е знаела, как точно да говори, така че да се чува... Дано се открие къде е проблема, за да не се допуска завбъдеще :)

от Matrix (2857 точки)