[C# 2] Работа в екип: липсващи играчи


2
Здравейте,
Знам, че има отбори, които все още не са събрали всичките си играчи. Много от тях просто липсват или преждевременно се отказват, какъвто е случая в моя отбор. Въпросът ми е дали може да се приобщи играч, който е пропуснал срока за записване, но проявява желание да участва в отборната работа.
Благодаря!Отговори4
Може да се добави нов учасник на мястото на друг, който се е отказал, но пуснете мейлче, за да отразим това официално в системата.
Наков

от svetlin.nakov (31978 точки)


0
А как да разберем дали човек се е отказал, след като и в двата ми отбора за конзолна игра или уикипедиа съм разпратил писмо на всички с моите контакти за връзка и горе долу половината ми съотборници и от двата отбора не са отговорили и не сме ги добавили в общите чатове. Има ли форма в системата, където човек да заяви, че се е отказал.

от yonchoy (2134 точки)

0
Няма такава форма, единствения начин да разбереш, че някой се е отказал е той/тя да ти напише, че няма да участва. Защото ако да кажем до сега не е отговорил, не се знае дали утре няма да ти пише. Естествено няма само този човек да чакате, но все пак нищо не се знае, може да реши да се появи по някое време.

от Hristo.B (3885 точки)


0

Най - правилно би било  да попиташ тук - academy@telerik.com .


от wooden_jesus (2128 точки)


0
Здравейте,
Пропуснах срока за записване, а имам желание да участвам. Разбрах, че може да се включа на мястото на някой отписал се, но трябва да посоча името му.
Може да се свържете с мен по skype: nevena.angelova110
Ако досега, все още не можем да се свържем с някой човек от екипа по създаване на игра, можем ли да го броим за "отказал се" или докато не напише, че официално се отказва, не можем да го отпишем ?

от Hristo.B (3885 точки)


0
Или по - точно, колко време трябва да мине от началото на курса, за да реши отбора ,че някой се отказал, ако няма ни вест, ни кост от него.

от wooden_jesus (2128 точки)

0
Член от отбора се отказва когато съобщи на съотборниците си (или на Академията). Ако не го направи, продължава да участва в отбора, не допринася за проекта => печели отрицателни точки.
Това е лично мое мнение разбира се, с което искам да кажа, че не можете да изключите или ограничите ваш съотборник от проекта просто ей така...

от martin.nikolov (4535 точки)0
Здравейте,
Аз също изпуснах записването за играта , така че ако някой отбор има нужда и желание може да се свърже с мен на скайп : " realice. " ( с точката ).Аз ще изпратя писмо и то Академията.

от e.dimitrov (27 точки)