Качество на изработката на книгата "Въвеедение в програмирането с С#"


3
Здравейте, от пролетния прием в Академията съм и си закупих книгата малко след това от охраната. Препоръката ми е към качеството подвързване или не знам точно как се казва, залепването на всички листове заедно към корицата. Моята книга буквално се разпадна, всмисъл листовете на прочетената част се отделиха напълно и се наложи да ми я подшият. Не знам дали просто моята бройка е такава, споделете как са при вас нещата. Може да е лош късмет при мен, но ако при повечето книги е така, би било добре да се вземат мерки при следващата партида да се подобри качеството.Отговори0
Моята не съм се скъсвал да я чета, но засега е напълно здрава.

от easlavov (4118 точки)


0
Потвърждавам това твърдение, при мен е същото. Но за тази цена, която покрива само хартията, не виждам основания да недоволствам. Предполагам, че ще е по-добре да е по-скъпа, но и с по-добро качество.

от Flyer (1848 точки)


0
Споделям мнението на Flyer.

от elfoles (434 точки)


0
Еее колега, скъсал си я от четене тази книга, щом е започнала да се разпада значи доста си я налегнал :D:D:D. Шегувам се, разбира се. Свали си я онлайн и няма да имаш проблеми с разлепване. :)
Cheers!

от CaptCortez (1242 точки)


0
Просто понякога книгата е по-удобна.


0
Аз например обичам да си подчертавам важните моменти, за да мога после по-бързо да преглеждам отново материала, да си водя бележки и пр.

от elfoles (434 точки)1
Моята за сега е все още здрава :)

от Nikolay_Radkov (2911 точки)


0
При цена от 10 лева за 1200 страници това е напълно очаквано. И при мен има отлепени страници, кода почти навсякъде е блед, но все пак се чете нормално. Предпочитам, чесно казано да е така, от колкото книгата да струваше 30 лева и нагоре, и печата да беше по - хубав.

от wooden_jesus (2128 точки)


0
Така е, но забелязах и други книги от тази партида, които се бяха пръснали. А 1200 страници веднъж да се пръснат, доста нареждане ще падне.2

Здравейте,

Много ми харсва идеята да се направи едно луксозно издание на книгата, което  да е на по-висока цена и/или да се раздава примерно за постижения.

Аз лично нямам книгата на хартиен носител, но бих си я купил (или ще се напъна да си я заслужа) ако има някакъв вариант за по-качествено издание, нещо като колекционерските издания при игрите wink, разбира се задължително с автограф от авторите.

Поздрави и успех на всички

...и си пазете книгите smiley


от BoyanTodorov (853 точки)


0
Интересна идея!


0
И на мен ми допада. Но вероятно не би било рентабилно, поне на този етап. Може би за английската версия, която би била продаваема и в значително по-голям тираж и така и самата себестойност на по-качественото издание би паднала.

от elfoles (434 точки)


1
Определено това захващане на толкова много листи няма да издържи много. При многократно ползване се стига до твоя случай за жалост ;/. Аз предимно гледам PDF варианта, а хартиения доста по-рядко и книгата ми е здрава засега.
Идеята за луксозно издание е много добра, но малко ме съмнява да се осъществи.

от tisho (1966 точки)


3
Цената на книгата е символична направо и не може да се очаква от нея чудеса от страна на издръжливост. За 7-8лв подвързват книги и го правят перфектно, вече години книгите ми за W2003, W2008 и MSSQL са идеални, а се четат през ден.

от ibalistix (0 точки)


0
Така е май е най-добре.


0
Ето че някой е запомнил от училище да си подвързва учебниците:d

от iwitass (3695 точки)


2
Странно, че при вас е така. Не знам дали е преиздавана, но нашите (на част от курсистите от миналата година) книги са си здрави, а не е да не са използвани :). Моята е позахабена, защото и на мен ми беше по-удобно да чета книжния вариант, но няма разлепване.

от bobbykolev (4168 точки)


0
Здравей, при мен не се разпадна, въпреки четенето и разнасянето насам-натам. Даже съм си мислила защо не е разделена на няколко части, защото ми тежи при четене. При това съдържание цената е символична и предпочитам този вариант.

от ellapt (6303 точки)