BUG report: Грешно домашно при сваляне от системата


5

Здравейте!

Забелязах бъг в системата след неуспешен опит за пращане на домашно.
Бъгът се изразява в това, че след като изберете да оценямате домашно и вече сте го свалили и решаватет да натиснете бутона "Изпрати оценка", и при неуспешен опит опитате да свалите повторно домашното от системата, винаги се сваля някво домашно от CSS Overview, вместо домашното, което трабва. За неуспешен опит се брой, ако не сте попълнили някое от задължителните полета при оценяване.

Така обърках оценяването на 1-2ма колеги понеже си помислих, че са пратили нарочно друго домашно... а се оказа бъг. Да ме прощават!


Firefox 23.01, Win8
Отговори1
Здравей,
Благодарим ти за обратната връзка.
Грешката вече е оправена.
Ще сме ти благодарни, ако провериш дали и при теб всичко е наред.
Поздрави,
Тодор

от todor (5058 точки)


0
да работи коректно :)

от webmatrix (825 точки)


1
Потвърждавам - и при мен се получи този бъг. При неуспешен събмит заради липса на оценка по даден критерий (в случая единствения) и натискане на бутона "свали домашно за оценка" се сваля домашно от друга тема и дори от друг курс.. Дори се свали домашно от тема, на която оценяването по принцип е забранено/спряно - Направо се зачудих откъде ми дойде домашно по ООП теамуърк :D
Chrome 28.0.1500.95, Win8 - ако има значение ;)

от westi3m (5621 точки)


0
И аз мога да потвърдя - бъгът се репродуцира и при мен, като трябва да отбележа, че щом веднъж сбърка файла, третият, четвъртият и т. н. пъти изпраща втория файл, т. е. не изпраща всеки път различни файлове, а ги оплесква само първия път. Вероятно това се дължи на по-различното оценяване на последните домашни.

от iordan_93 (867 точки)