[Win 8 JS] Задание и разпределение по отбори за teamwork


7

Здравейте колеги,

След дълга борба с excel и word и разни други неща, разпределението по отбори и заданието за отборната работа са готови. И двете ще намерите на страницата на курса в студентската система.

Поради бройката желаещи да участват в отборната работа, единият от отборите е с един човек повече, но като цяло старанието беше всички отбори да са равносилни (на база на предишни резултати).

Ако някой от колегите в Desktop трака е пропуснал да се запише за отборната работа (или не намира потребителското си име в таблицата, въпреки, че се е записал) и иска да го направи, нека остави коментар на тази публикация - ще видим какво можеш да измислим.

Ако имате някакви въпроси, насреща съм.

Поздрави,

Жоро
Отговори1
Евала, не съм останал буден напразно :)

от P. Beshkov (0 точки)


0
А кога ще защитата ? На 3ти ? Или ще може да работим до 03.08 - 23:59 и после на 4ти защита ? :)

от Teodor92 (13062 точки)


0
На 3-ти ще е, проекта можете и да го дописвате до вечерта, защото така и така ще трябва да се борите с Windows Store. Иска ми се да ви дам максимално време, но на 4-ти почва WPF & XAML и няма как :)


0
Жоро,
А нали на 3 ни е и изпита по JavaScript Frameworks... Как ще се процедира с отборите в които имат хора и от двата трака ?

от aleks.todorov (412 точки)2
Доста сте се престарали с изискванията, които носят точки. Това ще провокира голяма част от отборите да се наемат с по-сериозни проекти и нещата може да завършат трагично. Но няма лошо... всеки да си преценява.
Академията тепърва става интересна! :)

от FeRt1 (2866 точки)


0
За сметка на това помага за насочването в "правилния път". При други курсове, където резултатът се определяше от проект, подробното разписание на критериите доста повдигаше резултатите (пример: курса по CMS системи, почти всички са с високи резултати). Разбира се и ти си прав, защото в този курс времето е доста по-малко. Ще гледам да наблягам върху това, че е по-важно да се направи нещо работещо, отколкото да се гонят всички критерии донякъде, но неработещи.0
Мен ме няма в списъка, а и не съм получявал запитване за отборна работа ? Проблема да не e, заради онлайн обучението ?

от MGMTech (10 точки)


0
Да, заради онлайн обучението е. Тъй като този курс е отворен за записване присъствено без ограничение, сметнахме, че записалите онлайн просто няма да могат да се явят на защита на проектите. Ако държиш да участваш, може да те пуснем сам в отбор или ако има други онлайн желаещи да сформираме и при вас отбори.0
Здравейте, моята съотборничка се отказа поради ангажимент с друг курс.
Ако някой е останал сам и иска да направим отбор, нека да ми напише на ЛС най-късно до утре вечер.

от ellapt (6303 точки)


0
Нашият team искаше да те осинови, обаче Жоро не разреши. Каза, че или оставаш сама или се кооперираш с някой онлайн. Съжалявам Аз помня, че има един отбор с трима участници. Не може ли да те съберат с третия в него? Питай Академията.

от evgenidb (606 точки)

0
Благодаря, трогната съм! Надявам се да се справя. Пожелавам на вашия team успешна работа и защита!

от ellapt (6303 точки)