Курс за 3d анимации и обработка за есенния прием


4
Здравейте! Дали ще има курс за 3ds Max или някакъв друг курс за 3d анимации и обработка за есенния прием тази година?Отговори0
Само да отбележа, че и аз бих записал подобен курс, а предполагам, че и други колеги. Т.е има интерес към тази тематика. Бях опитал да изгледам видеата от миналогодишния курс по 3d studio, но им имаше нещо и не бяха пълни.

от themagicis (262 точки)


0
След като се появи курс по PHP, склонен съм да се обзаложа, че е само въпрос на време да се появи такъв и за 3ds max.

от Matrix (2857 точки)


1
И аз бих ходил на подобен курс.

от nzhul (3415 точки)


1
Еех, като стане въпрос за 3D умения, не мога да остана безучастен. И аз чакам някъде в България да се появи един курс за разработка на игри. Всичко след concept art-a (защото това е доста дебела тема сама по себе си). Като се почне от моделиране със Z-Brush и Мая например, та през ригване и анимация, текстури, environment дизайн ... и накрая да се върже C#-па с Unity 3D за завършен проект (тука може и да ме оплюят). Готов трак за инди разработчици най-малкото. Не че информацията я няма из нета. То и за програмирането и технологиите я има, но е друго всичко да е навързано в един цялостен учебен план с практически отборни проекти. Проблема е , че е малко вероятно да се намерят добри преподаватели доброволци ( за да отговаря на принципите за обучение в академията). Все пак тези умения ще са директно приложими в гейм и филмовата индустрия. Аз лично има ли възможност ще подбутвам темата.
П.С. Извинявам се за дългото писание, което дори не е конкретен отговор на въпроса.

от kostadinkov (25 точки)


0
Колега все едно аз съм го писал тоя пост :) Подкрепям с две ръце и един крак :)

от nzhul (3415 точки)


1
Не сме обсъждали въпроса. Курсовете по 3D не са основни за академията и се правят с нисък приоритет, главно по инициатива а външни лектори. Ако се появи лектор-доброволец, ще се опитаме да немрим зала и да се организираме.
Наков

от svetlin.nakov (31978 точки)