Android курс в ТУ-София


5

Колеги, попаднах на курс по практическо програмиране за Android платформаhttps://www.facebook.com/events/540075062732383/. Организира се от студенти и ще се провежда в ТУ-София. Изглежда хубава инициатива. Става сума за native Android приложения с Java - нещо, което все още не покриваме като тема в академията.

Не знам кой е лектор и нямам нищо общо с организаторите, така че не мога да коментирам какво ще е качеството на обученията. Очакванията са ми да го води експерт от индустрията и да е на ниво, но не мога да обещая. Прави лошо впечатление, че няма сайт, където да се качват материалите и видеата (ако има) и няма информация на лектора, както и за продължителността на учебните занятия.

Наков
Отговори2

Учебните занятия са споменати. Те ще се провеждат всеки ден между 10ти (вторник) и 13ти (петък) септември от 10.00 до 18.30ч. в зала 2108 на ТУ- София.


от Nikolay_Radkov (2911 точки)


0
Доста за начинаещи е програмата на курса,но все пак се радвам ,че има още хора които правят android курсове в България и то безплатно.Ако някои няма възможност да присъства на събитието и все пак иска да изучи този материял мога да му дам уроци на български за android които са доста "пресни".

от skinwalker (0 точки)


0
Хубаво е, че не сме единствени и културата на свободно споделяне на знания и безплани обучения се разраства. Аз съм много радостен, когато има такива инициативи. Това е пътят към open-source образованието.

от svetlin.nakov (31978 точки)

0
А в Телерик ще има ли курсове по android native apps или чакате доброволец лектор?

от skinwalker (0 точки)


2
Курса не изглежда от най-сериозните, но пък показва друго, че манията андроид навлиза мощно.Аз лично много бих се зарадвал ако академията отрази по някакъв начин било чрез курс, семинар или каквото и да е. Аз лично имам огромно любопитства към android и бих започнал да разцъквам, но ме спира това, че всеки втори пише приложения за андроид и store-a е пълен с боклуци, което ме кара да мисля противоречиво за бъдещето на професията android developer...

от iwitass (3695 точки)