Social Events Team - Състезание по боулинг - ЗАПИСВАНЕ


9

Здравейте Колеги,

Честито на всички, които продължават напред в Академията. 

Следващото събитие, което искаме да организираме е състезание по боулинг. Ориентировачно можем да го проведем в края на този месец или началото на месец октомври - една събота или неделя, в град София.

Няма да фиксираме дата сега. В момента целта е да установим колко човека евентуално биха дошли, за да можем в началото на следващата седмица да се заемем със запазването на зала - за да сме наясно каква зала да запазим, колко коридора, за колко време и т.н.

В тази връзка, който желае да участва в състезание по боулинг нека да се впише тук. Датата, която е посочена е условна, просто трябва да се въведе някаква в doodle.

Много важно е да знаете, че ще се наложи всеки който иска да участва, да заплати минимална такса около 5 до 10 лв, в зависимост от това къде и как ще се проведе състезанието. Сумата ще покрие разхода за наемането на залата и символични награди за победителите.

В началото на следващата седмица ще ви предоставим повече информация, относно това къде, кога и как може да се реализира състезанието, след като сме наясно колко човека биха дошли.

Поздрави,

Мартин
Отговори3

Здравейте Колеги,

Състезанието по боулинг ще се проведе на 28.09.13 12:00 часа в Мега Екстрийм Боулинг Център, SkyCity Mall. За съжаление другата дата 05.10.13 боулингът е зает. Според предварителното ни записване 20 човека искат да се включат, надяваме се да им е удобна датата и освен тях да се присъединят още хора. Моля запишете се в окончателното записване до утре вечерта - http://doodle.com/3d7hfm2g793xkay7.

Таксата, която трябва да заплати всеки е 6лв, тя включва две игри. Ще се разделим по 5 човека на лента и всеки ще играе за себе си – победител е този който завърши общо от двете игри с най-голям брой точки. Парите ще ги събирам аз и моля всеки, който има възможност Вторник Сряда да бъде в Телерик само да ми пише и ще дойда. Ако някой няма възможност ще плати на място, но е добре да съберем една част от сумата до Четвъртък.


от emilia.orlinova (2079 точки)


3
Охооооооо, щом ще има и награди съм там! Нали ще направим поне 2-3 игри? Че аз докато загрея ще има да хвърлям топката в съседната пътека.
Може ли да водим и половинки, или ще е само за колеги от академията?

от vphilipov (3591 точки)


3
Боулииииинг!!! Това ще е супер яко. Харесва ми как мислите Social Events Team

от FerdiNebi (20 точки)


1
Ако е събота ще се включа задължително :)

от Yordan.Bonev (780 точки)


2
Много добра идея! Не знам дали ще ни съберете всички желаещи. :)1
Супер. Записал съм се преди да разбера даже :))0
Кога ще се определи датата, защото няма да мога да отговоря преди това.
Ако е в края на този месец съм на линия, но ако е началото на следващия най-вероятно ще съм на ергенско парти и няма да имам възможност :(

от LSvilenov (1750 точки)


0
Надявам се, понеделник или вторник следващата седмица да определим датата.

от martingeorgiev (2318 точки)


0

Колеги,

Нека до неделя, който ще идва да се запише, за да можем в понеделник да решим какво ще правим със залата и за колко човека да я запазим.

И да не сте играли никога боулинг, дори и никого да не познавате от академията - запишете се, целта е да се опознаваме и всеки от вас да познава повече свои колеги и да се забавлява.

Аз съм играл два пъти боулинг и знам, че ще се представя трагично, но ще се забавляваме въпреки това. Ще правим нещо ново и различно. Така че, елате.

Поздрави,

Мартин


от martingeorgiev (2318 точки)


0
Здравей, Проблем ли ще е да се запиша след като определите датата?

от LSvilenov (1750 точки)

0
Датите ще бъдат избрани между 28/29.09 или 05/06.10, според повечето желаещи от записалите се, ако имаш възможност за тези дати се запиши.

от emilia.orlinova (2079 точки)0
Избрахте ли място или не за боулинга ? Защото лично за мен дали ще дойда или не зависи от мястото. Не че съм голям играч и нито имам собствена топка и там от онези специалните ръкавици, напоследък дори имам проблеми да мина 100 но ако пистата е кофти, ми разваля кефа от играта.
Представете си да програмирате на PC с едноядрен процесор и 1 GB RAM и ще ме разберете.

от yonchoy (2134 точки)


0
Виж тия каква оферта ще ви дадат http://www.mega-xtreme.com/bg/inquiry/ нямам никакво полза или връзка с тях освен че обикновено там играя. Второ въпроса с довеждането на други хора не беше уточнен.

от yonchoy (2134 точки)

0
Няма проблем да доведеш половинката ;) Възможностите са SkyCity Mall или The Mall.

от emilia.orlinova (2079 точки)4
Супер идея, ще присъствам и Аз.

от RamiAmaire (1868 точки)


3
Супер, за боулинга ме бройте и мен :)

от Dimov (907 точки)


0
Моля впиши се тук : http://doodle.com/kcgcwyk2ie2rdfzv

от emilia.orlinova (2079 точки)