[ASP.NET MVC] Молба за присъствие на асистенти


13

Здравейте! ;)

В Понеделник започва MVC по програма. Имам една молба, както аз така и други колеги от академията - по възможност за упражненията да се осигурят асистенти, които да ни помагат с новата материя. 

Идеята е, че особено в началото на курса един такъв тласък, чрез live помощ, ще бъде много важна за доброто освояване на материала. Все пак всички сме показали, че се отнасяме сериозно към курсовете и имаме желание да научим нещата. Вярно е, че в интернет има много информация, но това е момента, когато полагаме основите и помоща чрез асистенти е начина да ги бетонираме. Докато информацията в интернет е много обемна и за едно нещо могат да се намерят 10 различни начина, но никъде не можем да разберем предимствата и недостатъците. И не на последно място - това са последните напъни за да се получи реколатата качествена - полейте ни с booster :D

Благодаря за обърнатото внимание!


в ASP.NET MVC от vlad0 (6103 точки)


Отговори14

Не съм сигурен дали могат да се намерят асистенти специално за MVC, но аз мисля да обикалям по залата и да помагам, когато имам възможност. Също смятам демата за Kendo MVC Wrappers, AJAX и SignalR (които са и моите теми) да ги пиша на живо от нулата, за да се схванат едновременно конвенциите на ASP.NET MVC технологията, пък и темата, която трябва да водя. Отделно ще е полезно за какво да се търси при евентуални проблеми.

Ако има някой от студентите, който е навътре с материята, може да помага и той. :)


от ivaylo.kenov (30760 точки)


0
Много добре смяташ. Според мен това е най-добрият начин да се покаже дадено нещо. За да го разбереш трябва да го видиш как се развива и с поясненията защо така става се научава най-добре материята.

от Antoveravip (616 точки)

0
Така е, да, но при писане на живо се губи повече време и при евентуални проблеми се губи още повече време. :)

от ivaylo.kenov (30760 точки)2
Единствения асистент, който не е на новите, а на нашата група от Базите данни на сам съм аз. Така че както обикновенно ще съм на линия и можеш да разчиташ ако знам това дето ме питаш да ти отговоря. Имам няколко месеца докосване с MVC.

от saykor (8845 точки)


0
така е..няма път, когато съм те повикал и не си дошъл.. и постоянно те гледам обикаляш...дори и на тийм уорк-а ни ходи наляво на дясно да помагаш на други групи...явно ти е в природата :)

от zhelyazkovn (2949 точки)


11
Ще има някой от препидавателите по 1-2 часа всеки ден следобедно време.

от svetlin.nakov (31978 точки)


11
Стига да нямам лекция да правя за следващия ден ще гледам и аз да съм на линия за въпроси ;) Материалът е приятен и не очаквам да ви се чупят неща (освен при работа с code-first и entity framework, там почти винаги има нещо да се чупи :D)

от Nikolay.IT (39117 точки)


0
Добре ще се получи, понеже е голяма помощ някой да обикаля и да отговаря на специфични въпроси.

от VGeorgiev (2890 точки)