Добър интернет доставчик в София


2
Колеги от няколко дни вече съм в София и трябва да си пускам интернет, но още проучвам доставчиците. Тъй като намерих най-различни мнения от всякакви некомпетентни хора искам да ви помоля да ми препоръчате някой или поне да споделите към кой интернет доставчик сте. Ако сте на пакет с цифрова ще съм благодарен ако и за нея дадете отзиви. Благодаря предварително.
- Поздрави, Веско.Отговори0
Спектрум Нет или Мегалан. За съжаление вече собственост на МТел, но мисля все още не са им скапали качеството. Ако имат ПОН до дома ти, със сигурност няма да сбъркаш.

от elfoles (434 точки)


0
Качеството е добре.Доволен съм.

от unholy (2 точки)

0
Все още са най добрите като качество в София. Но леко с по - висока цена.

от Ivaylo Valchev (0 точки)


0
Здравей, много зависи в кой район си, защото някои доставчици нямат покритие в цяла София. Аз съм използвал интернет от оптиком и мога да кажа, че е ужасен. Поддръжката не е добра и телефонът е платен мобилен - при всеки проблем ти се трупа и сметка, за да им звъниш. Използвал съм и Мегалан, както за интернет, така и за телевизия и съм много доволен. Питат как ще ти е удобно да минават кабели и пазят чисто дори и ако пробиват. Интернетът е отличен и не съм имал проблеми. Кабелната е с декодер и е с много добро качество.0
Аз лично съм на МегаЛан от няколко години, и смятам,че те предлагат най-добрия интернет в София, но от както ги купиха Мтел не се знае какво може да се случи с тях.Въпреки това най-малко оплаквания съм чувал от тях(да не кажа никакви, а за другите определено е имало). Успех!

от shan0 (120 точки)


2

Аз ползвам Нет1 и съм страшно доволен. Преди бях на Мегалан, но поддръжката беше ужасна... редовно имах проблеми и никой не ми обръщаше особено внимание.

Тук нещата са по-различни, предполагам защото фирмата е по-малка и си ценят клиентите повече.

Поздрави!


от FeRt1 (2866 точки)


0
Интересно... аз мога да кажа точно обратното за Мегалан от личен опит. Ползвам ги от 5 години. Много съм доволен и от качеството на услугата и от поддъжката им. Докато им кажа, че имам проблем и са пратили човек да го види и без да съм искал. Случвало се е и в почивните дни да дойде някой. Но може след като са ги купили м-тел да са се променили нещата. Поне през първата година не бяха.

от saykor (8845 точки)

0
В крайна сметка май всичко си зависи от това в кой район си? Един приятел също има някакво странно прекъсване на интернета за секунди от време на време (МегаЛан), кв.Изток, кой знае.Но това че МегаЛан вече са собственост на Мтел определено ще повлияе вбъдеще на компанията и на интернета.

от shan0 (120 точки)


1
Мегалан бяха много добри преди ад ги купят, сега съпортът им е нулев - дори през деня може да чакаш 30мин на телефона. Иначе реални проблеми с интернета не съм имала. Била съм с години на Спиди-нет, съпортът им е същата трагедия, но и ако ти спре интернетът да знаеш че "утре" може и да значи "след 2 седмици". Така че с две ръце против Спиди..

от spareva (1375 точки)


0
Много хора хвалят Мегалан, обаче реално зависи в коя част на София си. Аз живея в Овча купел и възнамерявах да си прекарвам интернет точно на Мегалан, но се оказа че им е много слаба мрежата там, та се закачих към Blizoo и противно на очакванията си останах доволна от обслужването. Интернетът е бърз (тегля с 2000КБ+) и не е спирал досега (ползвам го от година вече). Имам и кабелна към пакета, която не е за пълен пакет, обаче имах някакви бонуси за първите три месеца от договора и в последствие не ми изключиха бонусите и си гледах HBO и т.н. бая време без да трябва да плащам. Та, много зависи в кой край на София си, но аз лично съм доволна от обслужването на Blizoo-то в Овча купел.

от kalbo_17 (2709 точки)


0
В Овча Купел Спектър Нет/Мегалан/МТЕЛ имат оптика до клиента, т.е. най-доброто, което можеш да получиш като клиент.

от ivaylon (5 точки)


1
Откакто Мтел купиха Мегалан нещата са по-зле. Но пак е по-добре от други фирми. Поне в Дианабад не знам да има друг доставчик.

от plamen.yovchev (3283 точки)


0
В Дианабад доставчиците са 2 и то все МТЕЛ-ски: 1. PON на Спектър Нет; 2. LAN на Мегалан.
Според мен оптиката до крайния клиент отвява каквито и да е бози на тема LAN, били те и Мегалан-ски, т.е. има ли оптика в квартала, се отива на нея.

от ivaylon (5 точки)

0
Power Net също имат покритие в Дианабад.1
Аз съм на Онлайн Директ и съм доволна. Имат добра поддръжка.

от pepakam (426 точки)


0
+1 за Blizoo. Аз като се закачих за тях не очаквах много, но сега съм много доволен. С интернета съм имал само веднъж проблем, а съпорта им е доста бърз и добър.

от stann1 (1378 точки)


0
Зависи в кой район живееш и кои фирми имат покритие там. Иначе аз препоръчвам НЕТ1 ,Мегалан, ОнлайнДирект.

от Ivo.Iontchev (20 точки)