Оказва ли влияние курса "Споделяне на знание" върху оценката от C#2 за онлайн участниците?


0

И така - C# 2 изпита мина и е време за тънките сметки :)

Макар и да съм задавал индиректно този въпрос из различните теми, все още нямам негов отговор и до ден днешен ни ми е ясно - оказва ли аджеба някакво влияние оценката от курса "Споделяне на знания" върху оценката от C# 2 изпита (взел/невзел) за хората, които са записали C# 2 курса онлайн ?

Или за тях този курс "Споделяне на знания" и работата по Wikipedia проекта се водят просто като един отделен взет онлайн курс?
Отговори3

Оценяването по C#2 и по Споделяне на знания и работа в екип е отделно и независимо. Двата курса са отделни. Най-вероятно ще вкараме изискване за новата учебна година който се бори за сертификат за някой трак (примерно този http://telerikacademy.com/Courses/Tracks/csharp-software-developer) да е взел със сигурност курса по споделяне на знания, защото той сега е дефакто изборен.

Това са отделни курсове с отделно оценяване. Курсът по Споделяне на знания ще се изисква за някои сертификати. Курсът по C#2 се изисква за продължаване напред в академията.

Наков


от svetlin.nakov (31978 точки)


0
Благодаря за отговора, беше ми наистина полезен!

от Matrix (2857 точки)

0
Еми да, би трябвало да са обвързани.
Ето тук след 1:12:20 мин. Наков говори по темата - http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Pl0ghTZHXuo#t=4340
От видеото става ясно, че двата курса са обвързани, че даже и точките от двата team work-а се взимат под внимание... Но дали това важи и за онлайн участниците, записали двата курса онлайн, те т'ва е въпросът ? :D commented 7 hours ago by Matrix
Или е променено?

от tisho (1966 точки)1

Здравей,

курсът по споделяне на знания е отделен и няма отношение към курса по C#. Обратното обаче е възможно... например, за нашите оценки (миналогодишния прием) по споделяне на знание, бяха взети предвид участията ни в 5 различни teamwork-а от трака по програмиране.

Все пак отборната работа за създаване на конзолна игра/приложение Е част от оценката ти по C#2.

Поздрави!

п.п: По-подробна информация за образуването на крайната оценка от курса можеш да намериш в презентацията от въвеждащата лекция. Критерийте за оценка са както следва:

Evaluation components
Practical exam – 65%
Team work – 15%
Homework – 10%
Homework evaluation – 10%
3 peer reviews per homework
Bonuses
Forums activity – bonus up to 10%
Helping the other students – bonus up to 10%
 

от FeRt1 (2866 точки)


1

Доколкото помня, Наков беше казал, че курсът "Споделяне на знания", ще бъде 20% от крайната оценка, но може и да бъркам. 


от Hristo.B (3885 точки)


0
Ако има нещо такова се извинявам за подвеждащата информация, която съм дал. Аз просто изхождам от досегашния си опит в академията, както и от встъпителната лекция към курса ви, на която имах щастието да присъствам и там нищо не беше споменато. Ако има някакви промени, то те трябва да са се случили по-късно, но честно казано ми звучи странно цял отделен курс да се разглежда като част от оценката на друг такъв

от FeRt1 (2866 точки)

0
Е, затова се надявам веднъж за винаги да получим яснота по въпроса от официалните лица :)

от Matrix (2857 точки)