Къде ще се предават проектите по windows8 with Xaml ?


5
Аз знам че до 2.10.2013 трябва да предадем кода(проекта) и урл на видеото до 2 мин в youtube. Но не виждам в саита на академията да е отворена възможност за предаване, при домашните както очаквах. така че моля за разяснение къде ще се предава каквото е направено. Предварително благодаря.Отговори0

Жоро пусна тема по този въпрос

"удължаваме срока за предаване на проектите в системата. Новият срок е петък, 23:59:59, като ще ви добавя специално една "лекция" в системата, в която да предавате."


от m4r71n (0 точки)


0

Колеги не исках излишно да отварям поредната тема свързана с проектите ни, затова ще си задам въпроса тук и предлагам да я използваме и занапред, за да си обсъждаме проблемите, с които се сблъскваме.

Опитах хиляди начини да заредя снимка от външен(за проекта източник). Не се получава. Стигнах до дъното- демото на msdn: 

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms747027.aspx

но дори и то не тръгва. Опитвам се да заредя снимка от PicturesLibrary. В appmanifest-а съм добавила съответното Capability, а също така и File Type Association за .jpg. Кодът ми е:

<Image Width="200">
            <Image.Source>
                <BitmapImage DecodePixelWidth="200"  
     UriSource="C:\Users\Lina\Pictures\LINA1.jpg" />
            </Image.Source>
        </Image>
Имате ли някакви идеи какво се случва?

от linach (717 точки)


0
А сигурна ли си, че имаш достъп до външни картинки, не трябва ли да става през някакъв файл пикър. Нали уж това е идеята на уиндоус 8 приложенията, че нямат достъп до нищо ако не им го дадеш.

от Nedko (1220 точки)

0
Ами би трябвало в горния случай да имам достъп, заради манифеста.

от linach (717 точки)