[Win 8 XAML] Срокове: добри и лоши новини


12

Ще карам направо - лошите са, че все още имам затруднения да кача видеата от Цвятко Конов и Георги Атанасов.

Хубавите са, че ви удължаваме срока за предаване на проектите в системата. Новият срок е петък, 23:59:59, като ще ви добавя специално една "лекция" в системата, в която да предавате. 

Всичко останало съответства на информацията във въведителната лекция за курса.

Поздрави,

Жоро
Отговори0
А кога започва новия курс (phonegap)?0
Предстоящи курсове Хибридни мобилни приложения Начало: 03 октомври 2013

от westi3m (5621 точки)

0
Потвърдено, в четвъртък почва следващият курс4
Жоро, ще има ли някъде форма за качване на приложенията или има промяна в начина на предаване или крайният срок ?

от aleks.todorov (412 точки)


2

Отворена е формата и срока е до Краен срок: 05/10/2013, 23:59
0
Йее, супер. Благодарности на Жоро за удължения срок. :) Искаше ми се да пипна още някои неща и се надявам че до утре вечер ще съм смогнал :)

от d_p_y (712 точки)


3
За мен лошата новина е, че си избрах доста по-амбициозен проект за скромните ми възможности и съответно към момента нищо не направих. Добрата е, че рано или късно ще си завърша този проект (без значение дали изобщо ще взема курса), защото ще си го ползвам и ще ми бъде доста полезен. :) Поздрави на всички, курса беше супер интересен... само ако можех и да смогна с темпото.

от i.d.rachev (412 точки)


0
exactly :) То не че беше супер амбициозно и това дето исках да направя ама толкова си мога за момента и аз. Какъв беше твоя проект, аз исках да направя търсенето в джобса по-лесно тъй като предстои и не ми се чете всяка обява :)

от kirotab (219 точки)

0
Хах, мда... би ни било доста полезно подобно приложение. :D Като стане готово и го качиш, споделяй да ползваме. ;) Иначе моето също не е кой-знае какво, но за времето и най-вече за възможностите ми към момента - си оказа предизвикателство. Правя нещо като къстъм метроном за репетиции. Да си редиш различни настройки на темпото и кликовете в зависимост от смяната на времената в дадена песен. И съответно да си запазваш всички настройки в отделен файл за всяка песен. Не звучи кой-знае какво, но се задълбах нещо. :)

от i.d.rachev (412 точки)