Тийм-билдинг


16

Здравейте, колеги!  В последните две седмици течеше организация на тийм билдинг за отбелязване на края на цяла една година в Академията. Дотук към предложението за Благоевград сме се записали сравнително малко хора и то по всяка вероятност ще отпадне. Ако все пак остане в сила, просто може да организираме още едно парти :) Ще направим организация на ново събитие, този път по-наблизо, за да могат и повече хора да се включат.

Идеята за Тихия кът допада на всички, с които съм говорила.

Цената на нощувка е 15 лева, а вечерята може да ни я организират или всеки да си поръчва на място. Ето и линк на мястото. http://www.tihia-kyt.vibs.bg/index.php

Вероятно ще пуснем форма за записване по-късно. И трите следващи съботи е възможно да се направи. Пишете дали сте съгласни с идеята и дали да я осъществим и кога! 

Ето и  форма   за записване, засега за същите дни 18-ти и 19-ти, като може да бъде и само 19-ти. Изберете според желанията си. Тези, които могат и на 26-ти нека също отбележат това тук, за да имаме предвид всички възможности, макар че се очертава да отидем на 19-ти.

Edit:  Колеги, до края на седмицата ще се опитаме да съберем парите за тийм-билдинга. Можете да търсите Алекс през деня и мен вечерите след 17:30  до края на седмицата в Академията. Ще помоля тези, които са с коли да отбележат и това  във формата, за да можем да организираме и превоза. Сумата е 15 лв. нощувка, 15лв. вечеря и 5 лв.(незадължителни, само който иска) за сувенир-подарък, изненада, организирана благодарение на Евлоги.
Отговори2
Тъй като събота наближава, пускам малко допълнителна информация за събирането.
Предлагаме срещата за тръгването към хижата да е към 12:00ч. на паркинга на Била-Младост (до Телерик). Знам, че някои коли, вече са пълни, но тези колеги които имат свободни места, моля да дойдат на тази среща, тъй като ще има доста желаещи да запълнят местата. Кратко описание на машрута взехме от сайта на хижата: "От София: бул. България, посока кв. Бояна, само направо по пътя, к-с Тихия кът, на отбивката за местност Копитото". Дано да е достатъчно описателно за шофьорите.
Тъй като повечето от нас има осигурена вечеря, моля само да помислите за другите ядения през деня, тъй като ще отидем сравнително рано. Както вече казахме, можем да си внесем алкохол, така че помислете и за това.
Въпреки, че времето за утре изглежда доста обещаващо, а хижата е с отопление, си вземете топли дрехи, за да няма изненади.
И една от най-важните части е тази с музиката, всеки който има предпочитания нека да вземе дискове, флашки и други устройства. Тъй като имаме два чифта тонколони и усилвател, ще имаме нужда от stereo splitter, ако някой има подобно нещо моля да пише, а ако не, да минаваме на план "Б" :) И всъщност най-важното е да напомня и да помоля, някой който има компютър за прежалване, било то стационарен или лаптоп, нека пише тук и да го вземе горе. Видях, че няколко колеги казаха, че имат възможност да вземат, само ако може сега да потвърдят. Всъщност ще имаме нужда от помощ с наместването и най-вече настройването на техниката (предимно усилвателите и колоните), така че се надявам да има нинджи с познания и в тази област.
Който има идея за интересни игри, би било хубаво да ги сподели, за да можем да се подготвим както и за музикални инструменти, знам че имаме няколко музикални личности в групата. Ако пък ли не, пак съм сигурна, че ще намерим начини да се забавляваме.
Ако имате въпроси пишете, ние ще се опитаме да отговорим възможно най-бързо.
EDIT: А вече има и организиран поход. Инфо от поста на Антони Жеков0
Ами, ако ще се "омазваме" :D Beer Pong може.

от plamen.yovchev (3283 точки)

0
Аз мога да взема пластмасови чаши :)
2
Аз съм за. Идната събота, 12.10.2013, може да не е особено удобна за колегите от десктоп трака, така че по-добре да не е тогава.

от vphilipov (3591 точки)


0
Много ми се идва, но няма да успея за тези дати :(0
Ти пиши кога можеш. Ние попитахме в Тихия кът за 12-ти,19-ти и 26-ти. В случай, че все пак се ходи и до Благоевград на 19-ти, може да измислим още едно парти на 26-ти примерно тук. Затова събираме мнения, да видим кога е най-удобно за повечето хора.


0
Добре Ели, на 26-ти ми е най-удобно :). Благодаря!1
За по-близко, найстина може да се съберем повече хора. Подкрепям идеята

от AsenVal (3487 точки)


2
Утре ще обсъдим какво ще се прави, но аз съм се поотказал да правя онзи в Благоевград.. а за Тихият кът съм дал контакти на Алекс, че имах разни уговорки от преди.

от evlogi.hristov (2645 точки)


0
Напълно съм съгласна с предложението. Ели, според мен трябва да пуснете в дудъл форма за записване и за 26-ти, тъй като някои колеги, които не са записани за Благоевград, са поели вече ангажименти за тези дати (в това число и аз). А, други колеги могат да искат да отидат и на 2-те места, така че според мен е добре 2-те събития да бъдат на различни дати. Аз лично, ако е за 26-ти съм на линия :)

от bankina (268 точки)


0
То май няма да има Благоевград.

от vphilipov (3591 точки)


2
Може би не е станало достатъчно ясно, за това реших да пиша и да потвърдя, че Благоевград отпада като вариант.
Знам, че имаше поне 20 човека, които се бяха записали за там и ще ви помоля да потвърдите дали сте съгласни за новото предложение, за да знаем какво да правим със сумата, която сте дали на Евлоги.
Съвсем скоро ще публикуваме крайната цена с включена вечеря за "Тихия кът'.
Edit: Вече имаме информация за цената - нощувка с вечеря ще излезе по 35лв. на човек. Не е предвидена закуска, хубаво е да се подготвите, който както намери за добре.
Ще можем да си внесем алкохол, но и за музиката ще трябва да помислим, тъй като ресторантът няма добро озвучаване, както и компютър, който да използваме. Моля ако някой има предложение, да ми пише.
Само искам да припомня, че хижата разполага с 70 легла и 120 места в ресторанта.0
Алекс, пуснете и форма за 26-ти, за да се види колко хора могат за едната и за другата дата.

от bankina (268 точки)


1
Колеги, ще събираме пари тези дни за тийм-билдинга, за да уточним бройката. Алекс ще бъде в Академията в петък -11-ти през деня, а аз на 10-ти, 11-ти и 14-ти след 17:30. Ако на някой му е по-удобно в центъра, в четвъртък и петък между 12 и 13ч мога да съм в района на Халите. Добре е до петък да знаем колко човека сме ориентировъчно. Последно запазихме "Тихия кът" за дата 19-ти октомври, само една нощувка, защото това беше най-предпочитаният от вас вариант. През деня може да си направим разхода в планината. Транспортът ще доуточним другата седмица.1
Колеги, днес аз съм в академията (до към 17:30-18:00 часа). Можете да давате пари на мен (аз обещавам да ги дам на Алекс :D ).

от PBorukova (1129 точки)


0
Аз ще дойда да дам, ще гледам до 18ч. да съм там.

от plamen.yovchev (3283 точки)

0
Ей, за това във вторите скоби не ти вярваме!!!

от vlad_karamfilov (4595 точки)


1
Колеги, официално датите 25-26 отпаднаха като опция. Нашият тийм билдинг ще се проведе на 19 октомври. Моля, който иска да идва, а не се е записал - нека го направи сега, тъй като местата са ограничени. Също така, моля до понеделник да сме събрали всички пари, за да имаме и за капаро.

от PBorukova (1129 точки)


4
       Здравейте, колеги. Много се радвам да видя такова желание във вас да се съберем и да отпразнуваме заедно края на Академията!
Както беше споменато вече, местата за нощуване са 70, а нашата бройка става вече по-голяма. Хубавото е, че ресторантът побира над 100 човека и аз бих ви предложила следното. Като разговарях с някои от вас, имаше желаещи да дойдат само за партито, без нощувка, като си организират превоз или останат до сутринта.  Места за спане ще имат първите по списък, които са платили, но все ще се сместим всички в ресторанта.  И понеже едва ли ще си легнем преди сутринта, ще правим компания на тези, които са без места за нощувка, докато решат да тръгнат или докато намерят някой, който да ги приюти. :)
        Оттук нататък, тези които се записват, моля да имат предвид написаното по-горе. Никой желаещ няма да бъде върнат, само ще уточним детайлите за всеки.0
Екстра! Имам въпрос - тъй като аз съм по-скоро от групата само за партито, трябва ли да се включа с пари за вечерята?

от nickeyz (878 точки)

0
Ако искаш, можеш и само за вечерята да се включиш. Възможно е и да се поръчва на място. А ако успеем да се вместим в бройката, може и място за спане да осигурим. От утре зависи.