Малко помощ за блогът ми


0

Имам проблем с някакви досадни гадни спамове на блогът ми в Blogger. Какво мога да направя по въпроса, за да ги махна. Явно не знам как но са ме налазили някакви гадове, защото ги нямаше до скоро. crying Може ли някой да даде съвет ако изобщо може да се направи нещо.
Отговори1
Аз в моя блог съм сложил коментарите да излизат само след одобрение. Нямам намерение да цензурирам нищо, но просто гледам дали коментара е към темата или е спам. Лека-полека се отказват когато виждат че няма резултат.1

Инсталирай си IntenseDebate за Blogger. Той има интегриран  Akismet и ще ти реши повечето проблеми със спама.

А може и да си включиш тази опция word verification, но се съмнявам много да помогне :)


от arabella (2576 точки)


0
Ами спама не е от коменти ако това има общо. Не знам как е станало дори. Ще пробвам тези неща, мерси.

от DragomirD (88 точки)

0
Инсталирах го това чудо...дали ще спре тези дразнещи реклами ще видим. А аз нямам досега коментари и не знам дали да слагам word verification.

от DragomirD (88 точки)


0
Прави ми впечатление, че като че ли като посоча някоя картинка тогава излиза една дразнеща реклама. Дали ако ги махна ще изчезнат? И какво се е е заразило, самия блогър ли? През самия код може ли да се направи нещо?

от DragomirD (88 точки)


0
може ли да направиш скрийншот, че не ми е много ясно какъв е точно този спам. повече прилича на хак. обаче щом става въпрос за сайт на blogger, най-вероятно проблемът не е в сайта, а в компютъра ти - може да имаш някакъв вирус. при други сайтове като браузваш случва ли се?

от arabella (2576 точки)

0
Мисля един преинстал да му направя и да видя какво става, защото май наистина е от компа. Мерси много за инфото. Ще пиша дали се е оправило.

от DragomirD (88 точки)