[Win8 JS] Резултати от курса и кандидатстване за сертификат


7

Здравейте колеги,

Финалните резултати от курса по "Windows 8 Store приложения с HTML, CSS и JavaScript" са въведени в системата и може да ги проверите.

Вече може да кандидатствате и за сертификат "Windows 8 JavaScript разработчик"

Поздравления на печелившите ;)

Дончо Минков
Отговори2
Мерси, Дончо,
моят план беше първо да си направя проекта, а пък после акаунт в Стор-а. Оказа се, че тъкмо обратното трябва да се прави. Първо акаунт, а после проект. Вече 6-ти ден, след 3 писма със съпорта на Microsoft все още нямам активен и верифициран акаунт в стора.
Хора, правете си акаунти за Windows Store, ако искате да си качите проектите в срок.

от vesi_bal (257 точки)


0
ммм какъв е проблема? На мен веднага ми се активира акаунта в стора. Нещо не правиш както трябва.

от saykor (8845 точки)

0
Да и аз мислех, че ще отнеме 30 мин. мах. Но уви, нещо не стана, запецна на стъпката за верификация на плащанията, т.е. блокира някой друг - 5-6 лв. в сметката ти, и чака да му потвърдиш транзакцията или MSFT кода. А тия от банката казаха че такъв код няма, съответно от опити за потвърждаване на сумата на транзакцията свършиха тия 5 и все казваше не е тази сума, не искам ауторизацонната, а верификационната сума и пуснаха нов verification charge и съответно блокираха още 5 и нещо. И след това се започна една дълга кореспонденция със съпорта на Майкрософт. Едва вчера дойдоха тези прословути MSFT кодове. Но вече не ми дава да верифицирам, а казва свържете се сък съпорта. Пратих им ги вчера и още не е верифициран, а казаха това са. И чакам още да го оправят. Незнам защо стана така при мен.

от vesi_bal (257 точки)0
Макар и да не е най-правилното място, все пак ще попитам ... Какво става с одобрението на сертификатите за Mobile курса ?

от aleks.todorov (412 точки)


0
До края на седмицата/началото на следващата ще бъде готово. Моля, имайте търпение. :)

от vlad_karamfilov (4595 точки)

0
Ех Влади, щом толко учтиво ме молиш/ ще чакам :D

от aleks.todorov (412 точки)