Забавяне на видеата от лекциите във вторник по ООП


5
Към хората които качват видеата , ще ви помоля за малко по сериозно отношение . За предното видео на 15 Октомври бяхте забравили да го качите и след като ви напомних на другия ден беше готово . Днес е петът 25.10 , а видеото от вторник 22.10 все още го няма . Предполагам че имате и други ангажименти , но пък се надявам да намерите време да качвате видеата и да не се налага всеки път да напомням за тях .Отговори3
Всички материали, които са свързани с курса вече ги има в системата и можете да се подготвяте по тях. Лекциите, които се водят в момента са ъпдейтнато повторение на миналогодишните, като главната цел е да има обратна връзка със студентите, т.е. ако имат въпроси да може да се изясни материала своевременно. Новите лекции се качват при първа възможност.

от gallumbits (2371 точки)


0
Това го разбирам , но смятам че все пак тези допълнителните видеа са особено полезни . На мен лично твоето за принципи на ООП ми помогна супер много и аз ви разбирам , че имате и други задължения и точно за това пиша в петък на обяд , а не по рано като чаках да качите нещата . Все пак събота и неделя са почивни дни и имаме повече свободно време да гледаме и учим такива неща и ако днес не се качи , ще го очакваме чак понеделник .

от TeodorTunev (3061 точки)


0
И все пак качена ли е вече лекцията или аз нещо изпускам?

от ktsarnakliyski (1115 точки)


0
Все още не е

от TeodorTunev (3061 точки)

0
Ако се регистрирате в youtube.com можете да се запишете за upload-ите на академията и когато се качи нещо да получавате известие по имейл.

от ttitto (1950 точки)


0

Двете видеа от 22 Октомври са качени в системата при лекциите за Design Patterns.

http://www.youtube.com/watch?v=x2BJJQB1tqg&feature=youtu.be&hd=1

http://www.youtube.com/watch?v=gjyaDfXiEBk&feature=youtu.be&hd=1

 


от Anastasoff (465 точки)


1
Здравейте,
Лекциите, които се водят вторник са бонус и не са задължителни. Поради тази причина не са с приоритет в работата. Който има желание да ги гледа спешно, може да идва присъствено, в залата има места.
Поздрави,
Ивайло

от ivaylo.kenov (30760 точки)