[Есен 2013] Съботен Workshop - C# задачи


3
Ще има ли съботен workshop за това издание на академията и дали ще може да се ходи ако си online?Отговори1
Никой няма да те изгони от упражнение или лекция, поне през първия и втория "семестър". Предполагам че дори и изобщо да не си записан в академията, пак можеш да влезеш :)
В началото залата е пълна, така че може да се окаже че няма места, но след 1 месец обикновено хората които са по-напред с материала спират да идват, така че ще има къде да седнеш, особено ако имаш собствен лаптоп и не разчиташ да намриш свободна машина от тези в залите.

от JulianG (5316 точки)


3

Конкретно за съботни workshop-и, още няма яснота. Тези по времето на C# 1 и 2 на пролетната академия бяха организирани от курсисти от 2012/2013, които вече завършиха и едва ли ще им остане време и енергия. 

От друга страна, ако има желаещи от пролетната академия да се ангажират като съботни асистенти, а от новата есенна има достатъчно желаещи да идват да слушат, може да се организира нещо. Лично аз бих се включил да помогна, но важното е да има желание от страна на курсистите.


от staafl (5770 точки)


0
Ами би било чудесно ако има запитване сред курсистите от пролетната Академия, дали има желащи да станат асистенти.

от wooden_jesus (2128 точки)


3

Здравейте,

Няма смисъл да правим отново подобни упражнения, защото вече сме записали 90% от задачите на видеа, (има ги в системата, ще ги прехвърлим и във вашия курс - ЛИНК ТУК) и повтарянето им ще бъде загуба на човешки ресурс и време. Можем да правим извънредни срещи, на които да подготвяме за изпит, но само за задачи, които не са били решавани до сега на видео.

Поздрави,

Ивайло


от ivaylo.kenov (30760 точки)