Има ли желаещи да си разменим групите и как точно става това?


1
Понеже едва 4 часа след началото на записването по дни и часове, местата за четвъртък от 18.00 бяха свършили, се принудих да се запиша за петък същото време. Интересува ме, има ли някой, който иска да си разменим местата, така че да мога да ходя в четвъртък, а той/тя в петък. Освен това, ако има желаещ, към кого трябва да се обърнем за да ни сменят?
Благодаря предварително!
Отговори1

-2
Идвай когато искаш. Ако искаш - хич не идвай. Поне в първия "семестър" никой няма да ти държи сметка дали си присъствал или не. На изпита ще стане ясно кой продължава и кой не. Пак казвам - тук всичко е до способности. Никой не ви задължава да посещавате "лекции", "упражнения" (надяваме се ако не съм прав някой да ме поправи, но се надявам да съм разбрал правилно).

от JulianG (5316 точки)


0
Юлияне, есенните групи май ще имат присъствия и ще се чекват с групите си. Или? :)

от varbanoff (2325 точки)

0
А де? ... За мен проверката за присъствие е като сутрешната проверка в казармата - абсолютно безмислена... ма ако шефовете решат че трябва телом да си там - аз съгласен.

от JulianG (5316 точки)


1

Как става, ли? Еми като постнеш запитване и чакаш някой да ти отговори. Но е добре по тази тематика да се пише в една тема за да може да се срещнат на едно място и отговорите, а не така - 1 , 2 , 3 , щото на една тематика отделни теми - няма смисъл.


от Opteronic (1153 точки)


0

Поставяйте флаг за администратора, за да забележи и обедини двете теми. Споко, не носи минуси в случая.

Темата е тази.


от ellapt (6303 точки)