[C#] Изпуснат срок за HTML курс


0
Ако сме изпуснали срока за курса за HTML, но сме записани за C# Част 1, ще може ли да се борим за сертификат?Отговори1

Може, но доста ограничаваш броя на Професионалните направления >>


от Opteronic (1153 точки)


1

За сертификат трябва да завършиш (и то с отличие там където е необходимо) група от курсове - можеш да ги разгледаш от сайта на академията под "Специалности". Иначе с курса C# можеш да се бориш за следните сертификати : http://telerikacademy.com/Courses/csharp-part1

Всяка една професия (на професии които можете да придобиете) си описва кои курсове трябва да завършиш и с каква оценка.


от dzhenko (3893 точки)


0
Може да запишеш курса по-нататък. След Нова година започва курса по HTML и CSS за приетите Април'2013, така че ще имаш възможност да го запишеш. Следи за предстоящи курсове на страницата на акдемията. Освен това можеш да посещаваш лекциите и без да си записал курса, никой не те ограничава . Успех !

от Ivo.Iontchev (20 точки)


0
Не е ли за приетите октомври'2013 ?

от dzhenko (3893 точки)

0
и двете групи ще го карат заедно май май

от AVelev (455 точки)1

Здравей, колега

Курсът за HTML и CSS, който е със изтекъл срок за записване, е предвиден за училищната академия, а не за софтуерната, или поне така ми се стори. Говорим си за това https://telerikacademy.com/Courses/Courses/Details/90 нали така? Поне аз не виждам друг активен курс за HTML :) Ако си записан присъствено в академията, която сега започва, ще бъдеш автоматично записан за всички задължителни курсове. :)

Поздрави
1
Има промяна в тазгодишния план на обучение в Софтуерната академия - първо ще минат C# I и II и тогава ще има HTML и CSS. Това каза С.Н на първата лекция.

от boyko111 (50 точки)


0
Потвърждавам :) с леко удовлетворение. Май е по-добре едно по едно в началото.0
В тази тема ще се включа и аз, защото се обърках и при мен възникна конкретно питане. А именно, тези които са приети през Октомври 2013 ще учат HTML И CSS чак след като завършат C# частите I и II , така ли??? Говорим за направлението Web design and UI technologies. Това е което аз искам да уча, но за сега съм посещавала само C# част едно, понеже разбрах че след първия изпит по C# чак тогава ще има HTML и CSS и т.н.