Здравейте,

Бих искал да споделя с колегите от вече завършилия курс „Здравословен живот“ и колегите от ООП курса едно тест XAML / WPF десктоп приложение.

Идеята му е да предостави на потребителя нещо като 5мисловни карти (от лекциите по „Здравословен живот“ ), като на база на информацията или по собствен избор може да се прави ремайндър за бъдещо събитие (евент). Самия ремайндър алармира  около 1 час преди събитието и в самото му настъпване. Т.е – през час се проверяват всички записани дати. Ремайдъра работи в „minimized“ режим, като при изключване запаметените евенти не се губят.

Има възможности за сортирания на таблиците. Това е основно. Има и простичък search. Ще се радвам на всякакви забележки и въпроси и разбира се най-вече ако на някой програмата му върши работа и помогне да я тестваме.

Последната версия може да се свали от тук: application Тръгва и без инсталация , директно от exe-то, но ви препоръчвам все пак да я инсталирате.

Самия сорс код може да се види тук. sourse code Почти цялата полседна версия е, но без снимки и „здравословните“ обяснения. Разбира се ако някой има нужда пита как работи нещо, съм на линия.

Като източници мога да спомена разбира се курса по XAML

Доста проекти от www.codeproject.com/

Статии и т.н. от stackoverflow.com/

Бутони и картинки от http://xamalot.com/mostdownloaded

п.с. Самия начин на въвеждане на евентите не е много добър – първо в listview, и после в OrderedBag, после в една лекция от XAML курса видях че се ползва ObservableCollection с binding така че имайте го предвид.