Условията на задачите за конзолни игри!


0
Може ли някой да съдейства условията на конзолните игри и всички други задачи които ще са ни полезни в подготовката за изпита да се появят в текстови файл редом с видео файловете в секцията материали на курса C# part1. Записан съм online и предпочитам да мога да разглеждам условието на задачата. Във видео файловете условието остава в началото на файла и после ако искаш да го прочетеш трябва да се връщаш отново и отново в неговото начало. Затова си мисля, че ако са публикувани в отделни текстови файлове ще е супер.Отговори0
Няма да правите конзолна игра за изпита така че не се притеснявай. Разгледай архивите по C#1 и C#2 от тази пролет и миналата година. Има качени решавани примерни задачи заедно с кода.
Иначе най-полезно си е решаването на задачите. Ако можеш да изрешиш повечето задачи от миналите години в bgcoder, значи си добре подготвен.

от Vazzzz (1380 точки)


0
Можеш просто да го препишеш в един твой файл и няма да се налага да върщаш клипа.

от vasil.subeff (80 точки)


0
Условието на конзолите игри трябва да го има на страницата на съответния курс, там от където сваляте видеата и домашните. Поне при нас досега е било така, условието го имаше на word-вски файл.

от andreykata (386 точки)


0

За подготовка за изпит най-добре разгледай изпитите C# Intermediate Exam 1 в BGCoder. Там под "Description" можеш да свалиш условията на самите задачи. Ето ти няколко линка:

Telerik Academy Exam 1 @ 23 June 2013

Telerik Academy Exam 1 @ 24 June 2013

Telerik Academy Exam 1 @ 27 Dec 2012

Telerik Academy Exam 1 @ 28 Dec 2012

Telerik Academy Exam 1 @ 29 Dec 2012

C# Fundamentals 2011/2012 Part 1 - Sample Exam

C# Fundamentals 2011/2012 Part 1 - Test Exam

Telerik Academy Exam 1 @ 6 Dec 2011 Morning

Telerik Academy Exam 1 @ 7 Dec 2011 Morning

Ако можеш да решиш всичко това за определеното време няма да имаш проблем на изпита smiley

За конзолните игри условия не ти трябват.


от LSvilenov (1750 точки)


0
Мерси за ликовете, тези съм ги свалил вече и почвам да се мъча с тях. Идеята ми беше ако някой от организаторите може да ги помести все пак нещата на страницата с материалите, където публикуват новите видеа от курса. Знам че можем да намерим нещата на други места, но защо всичко да не е подредено на едно място, така ще се спести излишно лутане между форумите тук и в bgcoder.

от vesso_sg (34 точки)